Andrej Ševčenko
AP Photo/Efrem Lukatsky
Andrej Ševčenko

AP Photo/Efrem Lukatsky

Andrej Ševčenko, Foto: AP Photo/Efrem Lukatsky

Fudbalska reprezentacija Ukrajine, obezbedila je plasman na Evropsko prvenstvo dva kola pre kraja kvalifikacija, a u poslednjem kolu gostovaće Srbiji na stadionu "Rajko Mitić". U prvom susretu ove dve reprezentacije, Ukrajina je ubedljivo savladala "orlove" (5:0). Ona je u četvrtak iskoristila slobodan termin kako bi odigrala prijateljsku utakmicu sa Estonijom i slavila je sa 1:0, pa i ne čudi dobro raspoloženje u njenom taboru.

Kristina je Mitroviću rodila dvoje dece, izgleda fantastično, stvarno teško da neki fudbaler ima lepšu ženu (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.11.2019. 14:21 Divan par. supruga Aleksandra Mitrovića, Foto: Alo/Vladimir Marković Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu ekipu Luksemburga sa 3: 2. Dva gola je za naš tim postigao Aleksandar Mitrović i njegova Kristina Janjić mu je odmah čestitala na Instagramu.

Selektor Ukrajine, Andrej Ševčenko, rekao je da će i pored činjenice da je plasman obezbeđen, njegova ekipa imati motiva u poslednjem kolu.

- Na ovoj utakmici protiv Estonije u timu nije bilo Malinovskog, Zinčenka, Stepanenka, Marlosa, naših najvažnijih igrača. U nedelju će biti drugačije, igraćemo sa drugim, mnogo ozbiljnijim rivalom. Biće i Krivcov na raspolaganju za Srbiju. Vrlo ozbiljno shvatamo meč u Beogradu i želimo da tamo prikažemo pristojnu igru - rekao je Ševčenko.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada je reč o reprezentaciji Srbije, jasna je slika, Pobeda protiv Ukrajine je jedina opcija, dok će morati da se prati i rezultat utakmice u Luksemburgu, gde će biti neophodno da domaćin uzme makar bod protiv Portugala.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Fudbaleri Srbije, Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović, nakon duela sa Luksemburgom u četvrtak, istakli su da Srbija ćeli da se revanšira Ukrajincima za težak poraz iz prethodnog meča.

BONUS VIDEO:

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"