Mladi tim Čukaričkog
FK Čukarički
Mladi tim Čukaričkog

FK Čukarički

Mladi tim Čukaričkog, Foto: FK Čukarički

Belo-crne je u vođstvo doveo Baić u 18. minutu, a u 45. prednost je duplirao Rogan. U drugom poluvremenu najpre je Bosnić postigao evrogol, a potom je Spasojević het-trikom dokrajčio rivala. 

Od starta meča mladi tim Čukaričkog je uspostavio dominaciju protiv Šahtjora. Belo-crni, ovoga puta pod komandom Pavla Delibašića i Zorana Rendulića, bili su daleko bolji rival, stvorili su sijaset prilika, a u ranoj fazi meča došli su do vođstva. Visok presing Brđana urodio je plodom, osvojili su belo-crni loptu na protivničkoj polovini, ponovo je Baić umakao odbrani rivala, ovoga puta usledila je precizna i efektna završnica – 1:0.

Dominaciju su Brđani potvrdili u 45. minutu, kad je posle još jednog ubacivanja sa desne strane Rogan imao vremena da primi loptu u protivničkom šesnaestercu, a potom i rutinski savlada Tvardovskija – 2:0.

U nastavku meča, mogao je u 65. minutu Čukarički do trećeg gola, posle prodora Veličkovića i povratnog pasa, na 16 metara na loptu je natrčao Lukić, ali je protivnička odbrana izblokirala njegov šut. Ipak, Lukić se iskupio u 72. minutu, kad je sjajno proigrao Bosnića, koji je sa 20-tak metara efektno plasirao loptu u suprotni golmanov ugao – 3:0.

Nisu se na tome zaustavili mladići iz Čukaričkog, pa su brzo došli do još jedne kolosalne prilike. Spasojević je prelepo proigrao Petkovića, čiji je udarac uspeo da odbrani golman Šahtjora. Ipak, već u 79. minutu Ukrajincima nije bilo spasa. Ovoga puta Miladinović je oteo loptu rivalima, na kraju i šutirao, golman tima iz Donjecka je još jednom uspeo da odbrani, ali je sve to sjajno ispratio Spasojević, koji je lako pogodio tada već praznu mrežu – 4:0.

Ni tu nije bio kraj mukama Ukrajinaca. Već u 82. minutu Veličković je odlično centrirao sa leve strane, Spasojević je glavom šutirao, golman Šahtjora je vrhovima prstiju zakačio loptu, koja se potom odbila od prečke, pravo na nogu Spasojevića – 5:0. Isti igrač je dva minuta pre kraja kompletirao het-trik, kad je sjajno reagovao posle šuta saigrača, bio je na pravom mestu, postavio je nogu i treći put pogodio mrežu Šahtjora – 6:0.

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ: