Inter - Fiorentina
AP Luca Bruno
Inter - Fiorentina

AP Luca Bruno

Inter - Fiorentina, Foto: AP Luca Bruno

Inter je deklasirao budućeg drugoligaša Brešu 6:0, Bolonja Siniše Mihajlovića je uzela samo bod kod kuće protiv Kaljarija, dok je Fjorentina nastavila sa očajnim rezultatima. 

Izabranici Antonija Kontea su postigli po tri gola u oba poluvremena protiv Breše koja je odavno izgubila sve šanse da opstane. U prvom su strelci bili Jang, Sančes i D'Ambrozio, a u drugom Galjardini, Eriksen i Kandreva.

Bolonja je povela, ali nije pobedila Kajari. U trećem minutu nadoknade prvog poluvremena domaćin je došao do prednosti golom Muse Baroua. Gosti su izjednačili u prvom minutu drugog poluvremena je Đovani Simeone postavio konačan rezultat. Bio mu je to četvrti gol na četvrtoj uzastopnoj utakmici. 

Meč u Firenci je počeo loše po domaćina, penalom za goste, Defrel je iskoristio najstožu kaznu. Igrao se 35. minut kada je Fjorentina gubila sa 0:2. Loptu je dočekao Defrel u kaznenom prostoru i drugim golom na meču duplirao povećao prednost Sasuola. Muldur je povećao na 3:0, a Kutrone je samo ublažio poraz u finišu. Nikola Milenković je igrao svih 90 minuta za domaćina i nije krivac za golove gostiju, dok je Dušan Vlahović dobio crveni karton u prethodnom meču pa je odrađivao suspenziju. Aleksa Terzić je gledao meč sa klupe. Sa druge strane, Filip Đuričić je igrao 87 minuta.

SPAL je umalo savladao Milan, bilo je 2:2 u meču u kom su domaći imali igrača manje skoro sat vremena, računajući i nadoknade vremena. Domaći su stigli do prednosti u 13. minutu kada je nakon velike gužve u kaznenom prostoru Valoti uspeo da pogodi za 1:0. Magičan trenutak u 30. minutu, Flokari šutira neverovatno sa 30 metara, uspeva da smesti loptu u mrežu za 2:0. Od 43. minuta domaći ostaju sa igračem manje pošto je Dalesandro dobio crveni karton, ali Milan nije to uspevao da iskoristi sve do 79. minuta. Tada je Rafael Leao uspeo da pogodi za smanjenje rezultata, najavio je da Milan može do izjednačenja. To se i desilo, autogol Vikarija doneo je bod Milanu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore