Sergej Milinković Savić
AP/Luca Bruno
Sergej Milinković Savić

Matteo Bazzi/ANSA via AP

Sergej Milinković Savić, Foto: Matteo Bazzi/ANSA via AP

* Sergej Milinković Savić dobija novi ugovor u Laciju

* Inter je pokazivao veliko interesovanje, ali srpski reprezentativac će ostati u Rimu

* Lacijali ga vrednuju 90 miliona evra

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić dobiće novi petogodišnji ugovor od Lacija vredan četiri miliona evra po sezoni, prenosi Gazeta delo Sport.

Klop šokirao svojom izjavom - "Definitivno napuštam Liverpul!"

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 26.08.2019. 17:07 Za sada ostaje na Enfildu, ali navijači "redsa" će morati da prihvate rastanak sa nemačkim stručnjakom. Jirgen Klop, Foto: AP Photo * Jirgen Klop je došao na Enfild 2015. godine * Trenutno ima ugovor koji ga za šampiona Evrope vezuje do 2022.

Samo 10 meseci od potpisa sadašnjeg ugovora Srbina, koji važi do 2023. godine uz platu od tri miliona, Rimljani žele dodatno da ga "osiguraju" od novih ponuda bogatijih klubova.

Inter u finišu prelaznog roka pokazuje veliko interesovanje i nudi Roberta Galjadinija i Matea Politana, pored novca, kako bi realizovao transfer.

Sergej Milinković-Savić

(AP Photo/Alessandra Tarantino)

Sergej Milinković-Savić, Foto: (AP Photo/Alessandra Tarantino)

Prethodno se dugo spominjao Mančester Junajted, sa kojim je prema izvorima sa Apenina bivši đak Vojvodine dogovorio lične uslove, ali nisu klubovi.

Lacio na čelu sa predsednikom Klaudiom Lotitom vrednuje Milinković-Savić na najmanje 90 miliona evra i to je previsoka cena za zainteresovane klubove.

PROČITAJTE JOŠ:

Milinković-Savić, prošle sezone zvanično najbolji vezista Serije A, član "nebesko-plavih" je od 2015. godine kada je stigao iz belgijskog Genka.

BONUS VIDEO

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!