Sergej Milinković Savić
EPA
Sergej Milinković Savić

EPA

Sergej Milinković Savić, Foto: EPA

* Inter je ovoga leta doveo u svoje redove Romela Lukakua

* Inter želi da se odrekne Žoa Marija kako bi na toj poziciji ostavio prostor za Sergeja

* Sergej nastupa u Laciju od 2015. godine

Italijanski Inter, posle dolaska Romelua Lukakua iz Mančester Junajteda, okreće se novoj velikoj operaciji i transferu srpskog reprezentativca iz Lacija Sergeja Milinković-Savića.

Gol za špice Filipa Kostića! Pogodio i Gaćinović! (VIDEO)

AUTOR: B92/ S.I. DATUM I VREME: 08.08.2019. 22:22 - 08.08.2019. 23:00 Kako igra ovaj momak, dva gola i asistencija.. Filip Kostić, Foto: EPA/Armando Babani * Filip Kostić postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope * Mijat Gaćinović je postigao jedan gol * Ajntraht je pobedio ekipu Vaduza u gostima sa 5 na prema 0 AUTOR: Alo.rs/ S.I.

Međutim, gigant sa stadiona Ðuzepe Meaca mora prvo da dobije novac od prodaje Maura Ikardija i usmeri ga na Milinković - Savića, navodi Gazeta delo Sport.

Ikardi se vrednuje na 75 miliona, sličnu cenu ima i bivši đak Vojvodine, uz 15 miliona kroz dodatne bonuse koliko su Rimljani bili spremni da ga puste u Mančester Junajted, ali se engleski klub predomislio zbog ostanka Pola Pogbe.

Tražio mi da imam seks sa njegovom ženom dok on GLEDA!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 08.08.2019. 19:40 - 08.08.2019. 19:45 Život fudbalera često nije lak. Manuel Petit, Foto: Prinscreen Twitter/Mirror Footb * Peti je branio boje Monaka, Arsenala, Barselone i Čelsija * Sa reprezentacijom Francuske je osvojio Mundijal 1998.

Plan Intera i da se odrekne Žoa Marija kako bi na toj poziciji ostavio prostor za Sergeja, fudbalera koga veoma poštuje sportski direktor Ðuzepe Marota i hteo je da ga dovede u Juventus dok je bio u tom klubu.

PROČITAJTE JOŠ:

Na listi želja Antonija Kontea je i Edin Džeko, s tim da Roma zateže oko obeštećenja i zahteva 20 miliona, iako Inter nudi pet manje.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!

 

Komentari (1)

milovan

09.08.2019 14:08

Pa kako.??? Zar taj Sergej nije u Realu,Barceloni ili Mancesteru.??!! Pa svi se otimaju za njega pa izgleda doslo do zakrcenja autoputa ili aerodroma pa nitko nije mogao doci do njega.Toliko je trazen.!!!!!???? Ali sigurno ce ga netko kidnapovati tu fudbalsku velicinu.Moraju Mesi i Ronaldo da strepa za mesto u timu. Ha,ha,ha