Aleks Ferguson
EPA/ESTELA SILVA
Aleks Ferguson

EPA/ESTELA SILVA

Aleks Ferguson, Foto: EPA/ESTELA SILVA

Legendarni trener Ser Aleks Ferguson uživo će gledati utakmicu u Beogradu između fudbalera Partizana i Mančester junajteda u okviru trećeg kola Lige Evrope!

PROČITAJTE JOŠ:

Kako prenose "Večernje novosti", nekadašnji stručnjak "Crvenih đavola" će u četvrtak od 18.55 biti na stadionu u Humskoj!

Ser Aleks Ferguson je dave 1986. godine postao trener Junajteda, a za njegovom vladavinom taj klub je osvojio 13 titula u Premijer ligi, pet FA kupa, Četiri Liga kupa, dva trofeja u Ligi šampiona, svetsko klupsko prvenstvo, Superkup Evrope, Kup pobednika kupova, Interkontinentalni kup i 10 Komjuniti šilda! Odlučio je da ode u penziju 2013. godine!

Pre nekoliko dana italijanski fudbalski menadžer Đuzepe Paljara optužio je Aleksa Fergusona da je učestvovao u nameštanju mečeva.

Tužilac je izneo svedočanstvo novinarke koja je rekla da je Paljara tvrdio da je Ferguson učestvovao u nameštanju utakmice Lige šampiona protiv Juventusa iako nije rečeno tačno o kojoj utakmici se radi.

Dok je vodio klupu Mančester junajteda često se moglo primetiti kako Ferguson žvaće zvakaće gume tokom utakmica svog kluba!

BONUS VIDEO

Alo.rs na "Novom Vajt Hart Lejnu"