Dušan Tadić
Youtube/CHANNEL 15 HD -
Dušan Tadić

Youtube/CHANNEL 15 HD -

Dušan Tadić, Foto: Youtube/CHANNEL 15 HD -

Neverovatna sezona fudbalera Ajaksa koji su osvojili "duplu krunu" i bili nadomak finala Lige šampiona od koje su bili daleko svega nekoliko sekundi. 

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić je odigrao i najbolju sezonu u svojoj karijeri, odlično je predvodio "kopljanike", a u intervjuu za Voetbalzone otkrio je kako je podneo eliminaciju od Totenhema u poslednjim trenucima revanša.

PROČITAJTE JOŠ:

Nemanja Bjelica

Alo!

Nemanja Bjelica, Foto: Alo!

 

"Kada sam razočaran, umem da zaplačem i budem emotivan jer tada izbacim sve iz sebe. Kada sam otišao kući posle poraza od Totenhema pustio sam srpsku muziku i seo na kauč, plakao sam skoro celu noć. Pomoglo mi je kada sam video decu sutra ujutru."

Bez obzira na to, ne može biti nezadovoljan sezonom.

"Ako se ne varam, Ajaks dugo nije osvojio duplu krunu. Ovo je bila fantastična sezona, postali smo gladni trofeja. Liga šampiona je bila uzbudljiva zbog nas, zaslužili smo finale", smatra Srbin kojem je takođe prijala i zimska pauza na koju nije navikao dok je igrao u Premijer ligi.

PREDLAŽEMO VAM:

"Nisam navikao na zimsku pauzu jer toga u Engleskoj nema, a baš mi je bilo potrebno. Dodatno vodim računa o ishrani, a i velika je razlika u Sautemptonu gde se fizički trošiš mnogo više nego u Holandiji. Ovde je uživanje igrati", kazao je Tadić.