Ljubiša Tumbaković
EPA/Andrej Cukic
Ljubiša Tumbaković, Foto: EPA/Andrej Cukic

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izjavio je da je bilo dobrih nagoveštaja i ocenio da ekipa do baraža u martu mora da pronađe formu.

"Mislim da je ovo bila jedna od boljih utakmica, kad je neki nagoveštaj u pitanju. Ne bih bio previše strog, ovi momci treba da nastave da rade, da napreduju do marta i da spremno dočekaju baraž", rekao je Tumbaković na konferenciji za medije.

VESTI NA OVU TEMU:

 On je dodao da je evidentno da ima problema u sredini i odbrani, ali i da teško ima boljih igrača od ovih.

"Danas smo imali problem jer su Radonjić i Maksimović istovremeno tražili izmenu. Jasno je da ima problema i u veznom redu i u zadnjoj liniji. Ali, to je ta grupa, pitanje je da li imamo nešto bolje, moramo da nađemo formu".

Na pitanje ukrajinskih novinara o šansama njihove selekcije na EURO, Tumbaković je rekao.

"Ovo nije bila najjača selekcija Ukrajine, neki igrači su nedostajali (Konopljanka, Zinčenko, prim.aut), pokazuju veliku taktičku disciplinu i motivaciju, mislim da mogu mnogo bolje i imaju lepu perspektkvu na Evropskom prvenstvu", poručio je Tumbaković. 

BONUS VIDEO:

Tadić po završetku kvalifikacija: Norvežani za 40 posto kvalitetniji kod kuće

 

Komentari (3)

firga

17.11.2019 19:37

u nasoj reprezentaciji skripi u sredini i na krajevima. a najgori su selektor i kokeza.

Bojan

18.11.2019 02:22

Naravno da imamo boljeg u odbrani, Bane Ivanovic je covek koji bi zakrpio dobar deo rupa. Sve ozbiljne reprezentacije se ne odricu lako stopera njegovog kvaliteta.

dragomir

18.11.2019 08:37

šetače pod hitno iz ekipe,uvesti trkače!