Nenad Milovanović
Alo/Marko Metlaš
Nenad Milovanović

Alo!/Marko Metlaš

Nenad Milovanović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije, Nenad Milovanović, pred novi ciklus kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2021, izjavio je da očekuje da ekipa stvori kult i da ponovo postiže dobre rezultate.

"Svi zajedno imamo zadatak da stvorimo kult reprezentacije. Igračima taj grb na dresu mora da bude svetinja, ne samo rečima već i delom. Kada dođu u Staru Pazovu, treba da znaju gde su i zašto su došli“, rekao je Mlovanović za sajt FSS.

Katai asistirao Nikoliću, a "srpski zet" postigao gol za pobedu! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 13:22 Veoma bitna pobeda! Aleksandar Katai, Foto: AP * Čikago je ovom pobedom došao do 30 bodova * Nalaze se na desetom mestu * Blizu su plasmana u plej-of Izabranici Veljko Paunovića, Čikago Fajer, pobedio je Montreal Impakt sa 3:2 u 26.

On je dodao da ne traž alibi, ali je činjenica da je ekipa malo hendikepirana sa vremenom, za razliku od Rusije koja je već bila na okupu i odigrala nekoliko pripremnih utakmica.

"Možda smo malo deficitarni na pozicijama desnog bočnog defanzivca i zadnjeg veznog, najjači smo u ofanzivnom delu gde mogu da računam na naše internacionalce Vlahovića, Joveljića, Adžića, Zlatanovića“, naveo je Milovanović.

Nenad Milovanović

Alo/Marko Metlaš

Nenad Milovanović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Kaže da ne može decidirano reći da neće pozivati igrače koji su već obezbedili status A reprezentativca, ali da je činjenica da oni po povratku među svoje vršnjake nemaju više isti motiv i tu dozu adrenalina koju želi da vidi kod svakog svog igrača.

PROČITAJTE JOŠ:

"Očekujem da proradi srpski inat, moja misija je da kod igrača stvorim glad za uspehom“, poručio je nekadašnji trener Mladosti iz Lučana, uz konstataciju da mu ne nedostaje rad na dnevnom nivou, ali razlika je velika između selektora i trenera, jer kao selektor nemaš vremena za neke ispravke kao kada radiš u klubu.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...