Ilija Stolica
FSS
Ilija Stolica

FSS

Ilija Stolica, Foto: FSS

Nakon lošeg rezultata i samo 0:0 protiv Dominikanske republike, selektor reprezentacije Srbije, sačinjene od igrača iz Superlige, pronašao je "krivce".

- Nismo uspeli da ubedimo domaćine da ošišaju travu na terenu. A onakav teren kakav je bio više je odgovarao ekipi koja se brani - izjavio je Stolica za "Sportski žurnal".

Nekadašnji strateg mlade reprezentacije nije se tu zaustavio.

- Drugi faktor je fizička pripremljenost, jer većina igrača nije bilo spremna za napor i ovo je bila prva utakmica. Treći nepovoljan uslov je temperatura od gotovo 40 stepeni razlike - sa minus 4 u Beogradu, došli smo ovde na plus 32-33 stepena - rekao je Stolica.

Jedan od problema, po Stolici, bile su sudije.

- Gol Vukadinovića je bio regularan, a poništili su ga mahači iz Dominikanske Republike... Na snimku smo videli da Lukić nije bio na putanji lopte i da je to bio pasivni ofsajd, pa je to po pravilima bio gol.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

posmatrac iz daleka

30.01.2021 08:43

Gospodine Stolica. Vi ste selektor svetskih prvaka u nalazenju opravdanja, I to je neka titula :-) Kada smo tako dobro igrali na Karibima da nismo ni jednu utakmicu izgubili. Svaka vam acast. Kolko god sam se trrudio ne nadjoh ni jedno opravdanja .