Seku Sanogo
FK Crvena zvezda
Seku Sanogo

FK Crvena zvezda

Seku Sanogo, Foto: FK Crvena zvezda

"Bio je predivan osećaj istrčati pred Zvezdine navijače. Uverio sam se na delu kakvu atmosferu prave i čast mi je što sam imao priliku da igram pred njima. Što se utakmice tiče, mislim da smo zasluženo pobedili. Primili smo gol, ali smo uspeli da preokrenemo i uknjižimo nova tri boda. Kada igrate u Crvenoj zvezdi, onda je bitno da u svakoj utakmici pobedite. Sve ono što je usledilo posle meča je takođe bilo posebno. Fenomanalna proslava koju ću pamtiti do kraja života", počinje Sanogo.

Stameni vezista smatra da je povreda prošlost.

"Mučila me je povreda, ali sam uz pomoć stručnog štaba i saigrača uspeo to da prevaziđem. Stanković je fenomenalan motivator, legenda svetskog fudbala i čast je raditi sa njim. Imaću priliku da demonstriram kvalitet pred Zvezdinim navijačima i radujem se tome".

Kao jedan od ciljeva navodi ulazak u Ligu šampiona, ali svestan je da to neće biti lako.

"Želim da budem deo tima koji će i treću godinu zaredom uvesti Zvezdu u najelitnije evropsko takmičenje. Ipak, treba biti realan i reći da će to biti baš teško. Ima tu mnogo kvalitetnih ekipa, sa većim budžetom od nas. Borićemo se, daćemo naš maksimum, ali realnost je takva da nas čeka težak izazov", zaključuje Sanogo.

PROČITAJTE JOŠ: