FIFA
AP/Walter Bieri/Keystone File
FIFA

AP/Walter Bieri/Keystone File

Foto: AP/Walter Bieri/Keystone File

Sajed Agazada izgubio je mesto u izvršnom komitetu Azijske fudbalske konfederacije i to svega mesec dana pošto je i izabran na tu funkciju, a razlog je njegovo skandalozno ponašanje.

Pročitajte još:

FIFA je navela da je Agazada "znao za zlostavljanje i da je imao dužnost da to prijavi i spreči".

Fudbalerke reprezentacije Avganistana optužile su čelnike Saveza za višegodišnje seksualno zlostavljanje i zataškavanje.

Molitva za Mihu

AUTOR: V. Zogović DATUM I VREME: 11.10.2019. 09:30 „Navijam za Lacio, a legendi svog kluba Siniši Mihajloviću želim brzo izlečenje", rekao nam je pripadnik Kfora iz Rima Policija iz Italije na mostu u Kosovskoj Mitrovicu, Foto: Masanori Jošida Razočaranje zbog političke odluke prištinskih vlasti da Crvena zvezda ne odigra meč u Zvečanu s Trepčom u Kupu Srbije nisu krili ni pripadnici italijanskog kontingenta Kfora, koji su u sredu patrolirali na mostu na Ibru koji razdvaja severni i južni deo Kosovske Mitrovice.

Podsetimo, FIFA je u junu doživotno suspendovala predsednika Fudbalskog saveza Avganistana Keramudina Karima zbog optužni nekoliko reprezentativki za "ponovljeno seksualno zlostavljanje".

Bonus video: Jovan Šurbatović posle utakmice Srbija - Paragvaj