Mančester Junajted
Printscreen/@BRsports
Mančester Junajted, Foto: Printscreen/@BRsports

Videlo se u prva tri kola da Totenhem ima plan da napravi iskorak ove sezone. Naravno da ima tu dosta Žozeovog rukopisa, ima i dosta njegove konfuzije, ali da nas niko ne shvati pogrešno, katastrofa bi bila da i TSC primi šest golova od Totenhema!

To se baš večeras dogodilo Mančesteru ili bar bledoj slici tog nekada slavnog kluba. 

A sve je počelo dobro za Crvene. Sančez je napravio prekršaj nad Marsialom i posle samo dva minuta na semaforu je stajalo 1:0 za domaće. Murinjo je već kipteo, Bruno Fernandez je već dizan u nebesa. 

 Več posle dva minuta, to jest u četvrtom minutu, visok presing se isplatio Totenhemu. Većinu posla je uradio Lamela, a Ndombeleu je ostalo samo da učini lakši deo posla. 1:1

 Preokret se dogodio već u sedmom minutu. Kejn je brzo izveo prekršaj, Son je krenuo ka lopti kao munja, krenuo da lomi isoksa i onda samo plasirao loptu u nebranjeni deo mreže. Sedmi minut - 1:2. 

 Sve nade Mančestera da može barem do boda su pale u 28. minutu kada je Marsial dobio direktan crveni karton. 

Do kraja poluvremena Totenhem je uspeo još dva puta da zatrese mrežu De Hee, jednom Kejn a drugi put Son. Mančesteru se već tada spremala katastrofa. 1:4

Mančester je pokušao da krene u blickrig odmah sa centra ali je to učinilo situaciju još gorom. Duvalo je u odbrani kao sinoć u Beogradu, Matić na vetrometini, Megvajer u magnovenju.

Već u 50. minutu, smao pet minuta posle izlazska iz tunela, Hojbjerg je dao pas za Orijea, koji je imao sve vreme da se namesti i pogodi levi donji ćošak Davidovog gola. 1:5

Do kraja utakmice, Hari Kejn je još jednom zatresao mrežu domaćina i to sa penaltika. Pogled Ole Gunar Solskera u tom trenutku sve je govorio. Po svemu sudeći, ako Mančester ne želi da mu se ponovi prošla i pretprošla sezona, moraće da se zahvali slavnom Norvežaninu koliko večeras.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

milovan

04.10.2020 19:44

Pa tim u kojem igraju dva lenjivca,Matic koji je mator i spor i Pogba koji nece. A zasto i bi.Kada igrao ili ne dobije 300 hiljda eura nedeljno. I sad zasto bi onda ostali igrali bolje a zaradjivali duplo manje.