Aleksandar Šćekić, fudbaler Partizana u duelu sa Simićem
EPA - EFE, Koča Sulejmanović
Aleksandar Šćekić, fudbaler Partizana u duelu sa Simićem

EPA - EFE, Koča Sulejmanović

Aleksandar Šćekić, fudbaler Partizana u duelu sa Simićem, Foto: EPA - EFE, Koča Sulejmanović

Vezni fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić izjavio je da sitnica ili jedan prekid može da odluči pobednika u derbiju protiv Crvene zvezde i priznao da bi voleo da golom donese pobedu svom timu na "Marakani".

PROČITAJTE JOŠ:

"Svaki derbi je specifičan, sitnica može da odluči utakmicu. Koliko god je važno da tim dobro odigra, nekada je to i pitanje sreće, pa ako baš moram da biram, uvek sam za to da moj tim pobedi, makar odigrali za nijansu slabije. Derbi je derbi i tu odlučuju sitnice", rekao je Šćekić za klupski sajt.

Crnogorski reprezentativac, jedan od najboljih aktera na prethodnom večitom derbiju u Humskoj (1:1), očekuje ponovo veliku borbu u veznom redu protiv Marka Marina, Branka Jovičića, Dušana Jovančića i ostalih Zvezdinih fudbalera.

Derbi

Alo!/M. Metlaš

Derbi, Foto: Alo!/M. Metlaš

"Sigurno će se na sredini terena voditi prava borba i da će dosta toga upravo odatle usmeravati tok utakmice. Ono što je sigurno je da ko god bude igrao na toj poziciji, da će dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Biće, što bi narod rekao, rovovska borba".

Šćekić je u dresu Genčlebirligija u Turskoj znao da postiže golove u velikim utakmicama, Galatasaraju i Bešiktašu.

PREPORUČUJEMO I OVO:

"Da li imam želju i da dam gol Zvezdi? Kada bi bilo ko od nas rekao "ne" kao odgovor, bili bismo neiskreni. Ali ono što je najvažnije je da ih prvo sprečimo da oni daju gol".

Šćekić dodaje da će u mnogome ishod zavisiti i od igre u prekidima, jer smatra da oba tima imaju dobre izvođače i skakače.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 18 sati.