Savo Milošević
FK Partizan
Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević, Foto: FK Partizan

Crno-beli su pobedom protiv Radnika 2:1, u zaostalom meču 6. kola Superlige, završili jesenji deo Superlige, pa će na zimsku pauzu otići kao drugi tim na tabeli sa 44 boda.

"Zadovoljni smo kako smo zavrsili ovu sezonu. Ne možda rezultatski kako bi navijači očekivali, ali smo postali ekipa koja igra prepoznatljiv fudbal, koja je stvorila mlade igrače koji su postali konkurentni na Evro sceni i pokazali smo u Ligi Evrope da znamo da se dobro nosimo sa ozbiljnim protivnicima. Pred nama je period odmora, ali i rada kako bi se sastavio tim koji će biti baza za ono što želimo u junu", izjavio je šef stručnog štaba.

 Savo je istakao i da je pred crno-belima period odmora, ali i rada kako bi se, kako kaže, sastavio tim koji će biti baza za ono što žele u junu.

Suma je potpisao novi ugovor, Natho i Sadik će proći pripreme, vraća se i Lazar Marković, tako da nas očekuje ozbiljan rad tokom priprema. Sastajemo se 10. januara, a već 13. putujemo za Antaliju gde ćemo ostati dve nedelje. Vraćamo se za Beograd, pa potom posle 3 dana odlazimo za Kata", rekao je Milošević.

On je istakao i da je pred crno-belima period odmora, ali i rada kako bi se, kako kaže, sastavio tim koji će biti baza za ono što žele u junu.