Savo Milošević
Alo!/Marko Metlaš
Savo Milošević

Alo!/Marko Metlaš

Savo Milošević, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Dosadašnji potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević napustiće ovu funkciju i preuzeti jedan indijski klub čime će započeti trenersku karijeru.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje je figurirao kao prva opcija za mesto sportskog direktora nakon smrti Gorana Bunjevčevića, ali očigledno da je odlučio da jednom za svagda završi sa srpskim fudbalom i otisne se u trenere, s obzirom na to da je upisao školu za Pro licencu.

Ipak, FSS na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom odlučio se da ipak funkciju sportskog direktora poveri nekadašnjem Miloševićevom saigraču saigraču i cimeru iz reprezentativnih dana Darku Kovačeviću, koji će u ponedeljak svanično biti promovisan.

Indija je u velikoj fudbalskoj ekspanziji, a u njenoj Superligi se takmiči 10 klubova u kojima trenutno četiri nemaju trenera. Pred početak nove sezone to je slučaj sa Delhi Dinamosom, Mumbai sitijem, Nortist junajtedom i Pjune sitijem, čijem je dosadašnjem strategu, našem stručnaku Ranku Popoviću, istekao ugovor 31. maja.

Milošević je negudo po završetku fudbalske karijere od najžešćeg kritičara Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa tadašnjim predsednikom Tomislavom Karadžićem pristupio ovom telu i 2012. godine postao direktor svih reprezentativnih selekcija kada su ostavreni uspesi u Litvaniji i Novom Zelandu, a od 2016. je obavljao funkciju potpredsednika.

Komentari (4)

Ricardo

22.07.2018 17:11

Kada ce Kokez da si ide. Krajnje je vremeeee.

Brta

22.07.2018 20:06

Daleko mu lepa kuca.

Ja

23.07.2018 09:56

Citaju li oni ove komemtare? jasno li im je sta narod misli o njima.!?

Deda

23.07.2018 14:32

Svi koji su osramotili srpski barjak u Rusiji moraju da odu.