VELIKA LOVA JE U IGRI Savo Milošević odlazi iz FSS-a, a destinacija je potpuno neočekivana

Dosadašnji potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije preuzima jedan indijski klub

Savo Milošević
Savo Milošević, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Dosadašnji potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević napustiće ovu funkciju i preuzeti jedan indijski klub čime će započeti trenersku karijeru.

TRAMP ĆE MU ZABRANITI ULAZAK U DRŽAVU Ibrahimović poručio da je samo jedna stvar nedostajala da Amerika ima nekog drugog za predsednika (VIDEO)

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje je figurirao kao prva opcija za mesto sportskog direktora nakon smrti Gorana Bunjevčevića, ali očigledno da je odlučio da jednom za svagda završi sa srpskim fudbalom i otisne se u trenere, s obzirom na to da je upisao školu za Pro licencu.

KAKO ĆE REAGOVATI GROBARI? Švajnštajger je uvek dočekivan aplauzom od navijača Partizana, a onda se fotografisao sa čovekom koga su oni prozivali na tribini (FOTO)

Ipak, FSS na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom odlučio se da ipak funkciju sportskog direktora poveri nekadašnjem Miloševićevom saigraču saigraču i cimeru iz reprezentativnih dana Darku Kovačeviću, koji će u ponedeljak svanično biti promovisan.

OVAJ JE POTPUNO POLUDEO Murinjo neće da da traku Matiću, a hoće Jangu, Smolingu, Ereri i to iz potpuno GLUPOG razloga

Indija je u velikoj fudbalskoj ekspanziji, a u njenoj Superligi se takmiči 10 klubova u kojima trenutno četiri nemaju trenera. Pred početak nove sezone to je slučaj sa Delhi Dinamosom, Mumbai sitijem, Nortist junajtedom i Pjune sitijem, čijem je dosadašnjem strategu, našem stručnaku Ranku Popoviću, istekao ugovor 31. maja.

LUDI AMERIKANAC Navijač Minesote se spremio da zapali Bjeličin dres, a onda je odlučio da uradi nešto potpuno neočekivano (VIDEO)

Milošević je negudo po završetku fudbalske karijere od najžešćeg kritičara Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa tadašnjim predsednikom Tomislavom Karadžićem pristupio ovom telu i 2012. godine postao direktor svih reprezentativnih selekcija kada su ostavreni uspesi u Litvaniji i Novom Zelandu, a od 2016. je obavljao funkciju potpredsednika.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

 • Korisnik: Deda
  23/07/2018 - 14:32
  Svi koji su osramotili srpski barjak u Rusiji moraju da odu.
 • Korisnik: Ja
  23/07/2018 - 09:56
  Citaju li oni ove komemtare? jasno li im je sta narod misli o njima.!?
 • Korisnik: Brta
  22/07/2018 - 20:06
  Daleko mu lepa kuca.
 • Korisnik: Ricardo
  22/07/2018 - 17:11
  Kada ce Kokez da si ide. Krajnje je vremeeee.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs