Dejan Savićević
Alo/Vladimir Marković
Siniša Mihajlović i Dejan Savićević

AP Darko Vojnović

Siniša Mihajlović i Dejan Savićević, Foto: AP Darko Vojnović

Predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević nije želeo da mnogo priča o fudbalu usled pandemije koronavirusa.

Popularni "Genije" je za "Gazetu delo sport" otkrio da li se čuo s prijateljem Zvonimirom Bobanom, koji je nedavno dobio otkaz na San Siru.

"Nismo se čuli. Nije ni normalno razmišljati i baviti se fudbalskim temama u ovom trenutku. Trenutno me više brine zdravlje ljudi u Milanu", rekao je Savićević za milanski sportski list.

Dejan Savićević

Alo/Vladimir Marković

Dejan Savićević, Foto: Alo/Vladimir Marković

"Fudbal mi je sada u drugom planu. Najveća briga je da u ovom trenutku budu svi dobro i zdravi. Video sam neke fotografije koje sam mislio da nikada neću videti. Proveo sam prekrasne godine u Milanu. Taj klub i grad su zauvek u mom srcu, kao i mnogi prijatelji. Mnogo mi je žao zbog svega što se događa u Italiji. Naravno, žao mi je i ostalih zemalja i ljudi", poručio je bivši igrač Budućnosti, Crvene zvezde i bečkog Rapida.

"Mislim da smo svi potcenili ovaj problem. S druge strane, nije se lako boriti protiv nečega što ne vidite. U Italiji je krenulo ranije i Italija je platila visoku cenu, ali su, takođe, nakon toga i neki drugi ponovili iste greške", smatra prvi čovek crnogorskog fudbala.