Dejan Savićević
Alo/Vladimir Marković
Dejan Savićević

Alo/Vladimir Marković

Dejan Savićević, Foto: Alo/Vladimir Marković

Tek što se slegla prašina posle optužbi Zvezdana Terzića da mu je zbog Dejana Savićevića zabranjen ulazak u Crnu Goru, aktuelni predsednik FSCG je i danas izazvao veliku pažnju javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao što znate, večeras se u Prištini sastaju selekcije tzv. Kosova i Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo (20:45h), a Savićević je dolazak u Prištinu iskoristio da poseti grob Fadilja Vokrija, njegovog nekadašnjeg rivala iz vremena bivše Jugoslavije, ali pre svega dugogodišnjeg prijatelja.

Dejan Savićević

Tanjug/Tanja Valič

Dejan Savićević, Foto: Tanjug/Tanja Valič

"Nisam mogao da prisustvujem sahrani Fadilja Vokrija, pa sam iskoristio ovu priliku da posetim njegov grob i poklonim se. Fadilj i ja smo bili dobri prijatelji i odlično smo sarađivali. Bio sam veoma tužan kada sam čudo da je preminuo. Znam da bi bio veoma srećan zbog uspona reprezentacije Kosova, ali to je život", istakao je Savićević, a prenela "Koha Ditore".

 

Zajedno u izlasku, svi se pitali - ko je ova lepotica?! Izgleda fenomenalno (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 17:12 Rašon je oduševljen. Rašon Tomas, Foto: KK Partizan Amerikanac Rašon Tomas leči se od povrede, a Partizanov košarkaš kao "terapiju" uzima noćni život u društvu lepotica. On nije igrao za crno-bele protiv Igokee, Tofaša i Primorske, a nije otputovao ni u Litvaniju na megdan Ritasu.

Fadilj Vokri je preminuo u junu prošle godine, a do tada je nekoliko godina obavljao funkciju predsednika Fudbalskog saveza tzv. Kosova.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković pred meč "orlova" u Litvaniji

 

Komentari (1)

NS

15.10.2019 12:56

Naravno Dejo, to ti je familija, poreklo se nekrije.