Vujadin Savić
Alo!/M. Metlaš
Vujadin Savić

Alo!/M. Metlaš

Vujadin Savić, Foto: Alo!/M. Metlaš

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić kaže da s dozom opreza gleda na prednost od devet bodova prednosti u odnosu na niški Radnički i 15 na Partizan u Superligi, ali i da je posle odbrane titule cilj plasman u Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

- Napravili smo veliku bodovnu prednost u prvenstvu, ali moramo da budemo maksimalno fokusirani do kraja, s obzirom na to i da se dele posle bodovi pred plej-of. Od početka nam je cilj prvo mesto na tabeli i posle opet da igramo u Ligi šampiona, kao ove sezone - rekao je Savić za klupski sajt.

Savić je istakao i koliko ekipi znači iskustvo stečeno tokom čak 37 utakmica u prvom delu ove sezone.

- Pobede nam dižu samopouzdanje, a prošle godine smo napravili ogroman uspeh, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Ligi šampiona samim ulaskom u grupnu fazu. Posle su došli trijumf nad Liverpulom i četiri osvojena bod, puni samopouzdanja krećemo opet sa radom.

Crveno-beli su u ponedeljak stigli u kiparski Pafos na prvu fazu priprema za prolećni deo sezone.

- U lepom raspoloženju smo stigli na Kipar posle zasluženog odmora. Sada imamo bazični deo priprema, da napunimo noge i pluća, a posle nas u Turskoj čekaju rad na taktičkom planu i utakmice - rekao je Savić.

Fudbaleri Crvene zvezde u Pafosu su do 23. januara, a potom tri dana kasnije odlaze u tursku Antaliju sve do 9. februara kada će igrati prijateljske utakmice protiv austrijskog Vakera (27. januar), Austrije (30. januar), Ludogoreca (2. februar), Rabotničkog (5. februar) i Maribora (8. februar).