Saša Ilić
Alo! M.Metlaš
Saša Ilić

Alo! M.Metlaš

Saša Ilić, Foto: Alo! M.Metlaš

Disciplinska komisija FSS kaznila je Partizan suspendovanjem stadiona JNA za meč poslednjeg kola Superlige Srbije koji crno-beli igraju sa Proleterom.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDA JE NAPRAVILA NEVIĐENI USPEH Legenda crveno-belih pričao u podvigu svog nekadašnjeg kluba! Dotakao se i jedne ozbiljne teme koja je nerešiva!

VEČITI SLOŽNI Još uvek se čeka konačna odluka, Zvezda i Partizan žele pomeranje finala za Beograd!

I GROBARI I DELIJE DOBRO PAMTE KLEA Ne možete zamisliti gde je danas, a saigrač mu je legenda Mančester sitija i OSVAJAČ PREMIJER LIGE

FSS je kaznio Partizan i sa 250.000 dinara, pa će JNA biti prazan na oproštaju kapitena Saše Ilića.

Osim toga, Grobari sa južne tribine planirali su veliku akciju na kojoj bi pozvali upravu da podnese ostavku. Sada od toga neće biti ništa.

Stadion FK Partizan

EPA/Srdjan Suki

Stadion FK Partizan, Foto: EPA/Srdjan Suki

Dakle, Partizan sa Proleterom igra pred praznim tribinama zbog više pogrdnih skandiranja na meču između Vojvodine i Partizana u Novom Sadu.

Grobari kao da su predvideli šta će da se dogodi danas, kao da su znali da će odluka FSS biti ovako rigorozna, pa su na jučeršnjem meču sa Radničkim iz Niša razvili transparent na kome je pisalo:

"Ko nam sredi da se 19.5. igra bez publike u 'Novostima' dobije besplatne rubrike", piše na transparentu, u potpisu stoji: Uprava Partizana, a iznad crvenim slovima: Hit ponuda meseca.