Mauricio Sari
EPA/Andy Rain
Mauricio Sari

EPA/Andy Rain

Mauricio Sari, Foto: EPA/Andy Rain

Otkad je Masimiliano Alegri raskrstio ugovor sa Juventusom, italijanski i engleski mediji sve češće spominju njega kao kandidata za klupu Čelsija, a trenutni trener 'Plavaca' Mauricio Sari je na to pobesneo.

Na pitanje da li mora osvojiti Ligue Evrope kako bi zadržao svoj posao, Sari je odgovorio:

LJUBAVNI PROBLEMI! Maradona uhapšen, bivšoj partnerki duguje 5,7 miliona evra!

- Ako je situacija takva, želim otići odmah! Nakon deset meseci rada moram sve napraviti u 90 minuta. To nije pravi način. Ili si zadovoljan mojim radom, ili ne. Ova sezona je bila dobra, a ako osvojimo Ligu Evrope biće još bolja - rekao je trener Čelsija.

Sport plus #79

Foto:Layout

Sport plus #79, Foto: Foto:Layout

U ČETVRTAK SAMO UZ ALO! Novi broj magazina "Sport plus"

Italijanski trener zadovoljan je sezonom, ali isto tako je svestan kako bi ekipa morala još malo napredovati za osvajanje neke titule. Je li cela javnost zajedno sa navijačima protiv njega? Ne zna ni on sam...

- Ne znam situaciju sa navijačima i medijima, jedno je verovatno posledica drugog. Mogu samo raditi, pokušati pomoći ekipi da bolje igramo i pobeđujemo, više od toga ne mogu - zaključio je.

Uz Alegrija, kandidat za klupu Čelsija u slučaju Sarijevog odlaska je i legenda Stamford Bridža Frenk Lampard. Ironično je to što bi Mauricio u slučaju otkaza mogao otići tamo otkuda je Alegri upravo odlepršao - u Juventus!