FK Spartak
printscreen
FK Spartak

printscreen

FK Spartak, Foto: printscreen

Fudbalski klub „Spartak Ždrepčeva krv“ poražen je nakon preokreta od Dinama iz Vranja sa 2:1, a neki domaći mediji su objavili da je utakmica koju je odigrao subotički klub bila neregularna. Mi vam prenosimo njihovo saopštenje u celosti!

PROČITAJTE JOŠ:

"JOGA BONITO" Mesi, Nejmar, Suarez, sve ih je nadmašio DUŠAN TADIĆ, ovo su najlepši fudbalski potezi u ovoj sezoni! (VIDEO)

POKAZAO VELIČINU! Oštro kritikovao organizatore zbog skandalozne odluke, Federer demonstrirao klasu!

TRENER RADNIČKOG PRED REVANŠ SA PARTIZANOM Lalatović: Ako ima Boga izborićemo finale Kupa!

Povodom vesti koje se pojavila u nekim medijima da je FK „Spartak Ždrepčeva krv“ u Vranju 11.05.2019. godine odigrao neregularnu utakmicu FK „Spartak ŽK“ izdaje sledeće saopštenje:

FK „Spartak Ždrepčeva krv“ se najoštrije ograđuje od svih navoda koji su iznešeni u vesti koja je objavljena u pojedinim medijima da je FK „Spartak ŽK“ odigrao neregularnu utakmicu na način da se na klupi našeg tima nije nalazio glavni ni pomoćni trener.

Ova konstatacija je neistinita,a u prilogu Vam dostavljamo protokol sa utakmice odigrane u Vranju u kojem se sve jasno vidi.

Izveštaj utakmice

printscreen

Izveštaj utakmice, Foto: printscreen

Ovim putem molimo sve medije da ne objavljuju neproverene i lažne informacije koje dobijaju sa Tviter naloga nekredibilnog izvora i pozivamo ih da se uvek obrate našem klubu kada su im potrebne istinite i stvarne informacije.

Zahvaljujemo se svim medijima u Srbiji koji zdušno podržavaju srpski fudbal i sport u celini i nadamo se da će tako nastaviti i u buduće.
Naš klub im uvek stoji na raspolaganju.

(FK „Spartak ŽK“)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо