KLUB POTVRDIO BROJ ZARAŽENIH Saopštenje FK Crvena zvezda povodom korona virusa

Šest igrača iz tima će naredne dve nedelje provešće u karantinu, što automatski znači da neće biti na pripremama na Divčibarama.

Trening fudbalera Zvezde
Trening fudbalera Zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavesti javnost da su posle testiranja igrača na korona virus, pred početak letnjih prirpema, pozitivan nalaz dobila šestorica fudbalera – Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković, kao i trojica rekonvalescenata - Marko Gobeljić, Branko Jovičić i Dušan Jovančić. Pomenuti fudbaleri se neće pojaviti sutra na prozivci koja je zakazana za 10 časova. Šest igrača našeg tima naredne dve nedelje provešće u karantinu, što automatski znači da neće biti na pripremama na Divčibarama.

Važno je istaći da su svi ostali igrači testirani i da su dobili negativan nalaz, odnosno da nemaju korona virus. Crvena zvezda preduzima sve neophodne mere zaštite i nastaviće to da čini. Takođe, obaveštavaćemo javnost i ubuduće o svim neophodnim detaljima borbe protiv korona virusa ukoliko ih, naravno, bude. Crvena zvezda fudbalerima želi brz i uspešan oporavak!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi