Aleksis Sančez
AP Photo/Nelson Antoine
Aleksis Sančez

AP Photo/Nelson Antoine

Aleksis Sančez, Foto: AP Photo/Nelson Antoine

Inter je u samo nekoliko sati doveo šesto pojačanje, Kristijana Biragija iz Fiorentine, ali i završio sedmo - Aleksis Sančes danas će stići u Milano na medicinske preglede nakon što je milanski klub dogovorio sve sa Mančester junajtedom.

Siniša Mihajlović IZAŠAO iz bolnice! U petak ponovo na klupi!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 19:05 Još jednom se pokazalo o kakom je boracu reč. Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA Šef stručnog štaba Bolonje Siniša Mihajlović pušten je danas kući sa bolničkog lečenja posle višenedeljne hemoterapije u borbi sa akutnom leukemijom.

Čileanac je desetak dana unazad bio na korak od Intera, ali je problem predstavljala ogromna plata (12 miliona evra) koju je imao u Junajtedu.

U utorak je i ta prepreka otklonjena, nakon što je engleski klub prihvatio da u sezoni 2019/20. Inter plati pet miliona od pomenutih 12, a ostatak "crveni đavoli".

Sančes dolazi na pozajmicu i u ugovoru neće postojati opcija otkupa kako se ranije očekivalo, ali italijanski mediji navode da Inter i Junajted imaju džentlmenski dogovor i da će bivši napadač Arsenala, Barselone i Udinezea verovatno i ostati u gradu mode narednog leta.

Inter je, naime, opciju otkupa sada isključio kako bi izbegao nove pregovore sa Junajtedom oko godišnje plate čileanskog napadača.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako pojedini mediji sa Apenina prenose da će Inter narednog leta platiti Junajtedu obeštećenje od 20 miliona evra, kao i da je dogovoreno da Sančesova plata od sezone 2020/21. iznosi oko šest miliona godišnje.

"Crno-plavi" su pre Sančesa i Biragija doveli Dijega Godina (iz Atletiko Madrida), Stefana Sensija (Sasuolo), Nikoloa Barelu (Kaljari), Valentina Lazara (Herta) i Romelua Lukakua iz Mančester junajteda.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!