Crvena zvezda titula
twitter/crvenazvezdafk
Defile na

FK Crvena zvezda

Rastanak Crvene zvezde i Milana Jevtovića čini se kao gotova stvar, samo je pitanje gde će 26-godišnji Čačanin nastaviti karijeru.

U Grčkoj je prethodnih dana kružila vest da je Jevtović već otpočeo pregovore sa Arisom, ali su se u međuvremenu na horizontu pojavila dva nova kandidata - Majorka i jedan neminovan ruski prvoligaš.

Činjenica je da Jevtović nije dobio pravu šansu da se dokaže u Ljutice Bogdana, zbog čega mu je potraga za novom sredinom verovatno prioritet. I iz zemlje na obalama Egejskog i Jonskog mora provejava uverenje da se nekadašnjem fudbaleru Rozenborga najviše dopada ideja da karijeru nastavi u Španiji, te se Majorka sprema da napravi odlučujući korak za angažovanje krilnog napadača.

Valbuena

AP Photo/Lefteris Pitarakis

 

Navodno bi crveno beli tražili sumu od pola miliona evra. Jevtović ulazi u poslednju godinu ugovora, a ove sezone je proveo 481 minut na terenu pritom odigravši trinaest utakmica uz četiri pogodaka. Pošto je Crvena zvezda igrala Ligu Šampiona, može da zahteva veće obeštećenje nego što je to realno.

FK Partizan 2017/18. ognjen ožegović

Alo!/Marko Marković

 

U Španiji se čak pojavila informacija da je Jevtović poručio svojim zastupnicima da započnu pregovore sa Majorkom, mada se može čuti da njegovi agenti još uvek nisu stupili u kontakt sa čelnim ljudima iz Crvene zvezde.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

 

Majorka je zimus iz Brage, preko Crvene zvezde angažovala napadača Nikolu Stoiljkovića, ali je odigrao svega 53 minuta u Segundi i kroz tri utakmice nije zatresao mrežu.

Tim sa egzotičnog španskog ostrva trenutno zauzima peto mesto u Segundi i dva kola pre kraja u igri je za plej-of, koji bi na kraju mogao da znači i povratak u Primeru.