Liverpul - Napoli
EPA-EFE/CESARE ABBATE
Liverpul - Napoli

EPA-EFE/CESARE ABBATE

Liverpul - Napoli, Foto: EPA-EFE/CESARE ABBATE

Austrijski tim je na fenomenalan način započeo učešće u elitnom društvu i slavio je rezultatom 6:2.Pitanje pobednika je praktično rešeno već u prvom poluvremenu, u kom je domaći tim postigao pet golova, a primio samo jedan. Briljantnu partiju je za Salcburg prikazao Erling Braut Haland, koji je tresao mreže protivnika u drugom, 34. i 45. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

U 36. minutu je gol postigao i Hi-Čan Hvang, a strelac za Genk je u 40. minutu bio Džon Lukumi. Do kraja poluvremena je i Dominik Šobošaj uspeo da matira čuvara mreže belgijske ekipe i time potvrdi trijumf svog kluba. Nadu Genku da može da dođe do nešto pristojnijeg poraza pružio je Mbvana Samata u 52. minutu, ali je tačku na sve stavio Andreas Ulmer u 66. minutu.

Tim Salcburga je čak 13 puta šutirao u okvir gola protivnika, iako je Genk imao više vremena loptu u posedu (55:45). Branilac titule šampiona Evrope je poražen sa 2:0 u Napulju i doživeo je prvi neuspeh u sezoni.

Italijanski klub je tek u 82. minutu uspeo da probije odbranu Liverpula i da preko Drisa Mertensa, iz jedanaesterca povede, a pobedu domaće ekipe je u nadoknadi vremena potvrdio Fernando Ljorente.

U 7. minutu je Hirving Lozano postigao gol za Napoli, ali je on poništen zbog ofsajda, a u 21. je veliku šansu za Liverpul propustio Sadio Mane.

Velelepni stadion čeka crveno-bele da ispišu još jednu čarobnu noć! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/V.Zogović iz Minhena, S.I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 23:25 Utakmica prvog kola grupe B Lige šampiona između Bajerna i Crvene zvezde igra se u sredu od 21.00 na Alijanc areni. Crvena zvezda, Alijanc arena, Foto: ALO: Vladimir Zogović Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21h igraju meč prvog kola grupne faze Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.

Posle nekoliko propuštenih prilika na obe strane Endru Robertson je u 81. minutu napravio prekršaj u šesnaestercu za najstrožu kaznu, a nju je realizovao Mertens.

Definitivan poraz Liverpula na startu nove sezone u Ligi šampiona je potvrdio Ljorente.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!