Reprezentacija Srbije slavlje
AP Mindaugas Kulbis
Reprezentacija Srbije slavlje

AP Mindaugas Kulbis

Reprezentacija Srbije slavlje, Foto: AP Mindaugas Kulbis

Luka Jović je završio s reprezentacijom do daljeg! Selektor Ljubiša Tumbaković neće zvati napadača Real Madrida u nacionalni tim sve dok se mladi golgeter ne izvini što je samovoljno napustio ekipu posle meča sa Portugalom na "Marakani" 7. septembra. Jović je tada, nezadovoljan što je igrao samo od 87. minuta, napustio kamp reprezentacije pred meč s Luksemburgom. Selektoru Tumbakoviću se nije ni javio, a sekretaru stručnog štaba Pavlu Simiću poslao je kratku poruku da je povređen.

Lekari mu savetuju da bude oprezan, ali on će voditi tim i na gostovanju u Torinu! (FOTO)

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 17.10.2019. 10:44 Susret između Juventusa i Bolonje igra se u subotu 19. oktobra od 20.45. Siniša Mihajlović, Foto: EPA Giorgio Benvenuti Ugledni italijanski list Tutosport, pred meč fudbalera Juventusa i Bolonje u Torinu, poželeo je dobrodošlicu srpskom treneru Siniši Mihajloviću. AUTOR: Alo.rs/S.M.

Tumbaković je pred pred meč s Litvanijom potvrdio da postoji problem na relaciji sa Jovićem. Posle pobede u Vilnjusu od 2:1, a pred završne mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i one u baražu za Ligu nacija, selektor "orlova" nabrojao je na koje sve igrače računa. Upadljivo je da među njima nema nekadašnjeg golgetera Ajntrahta i Crvene zvezde.

Pomogao je srpskim junacima! Lekovi, odeća, drva, sve im je neophodno - on je imao srca

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.10.2019. 09:44 Bravo! Nenad Krstičić i Nemanja Radonjić, Foto: Vladimir Marković Vezni fudbler AEK-a iz Atine, a nekadašnji Crvene zvezde, Nenad Krstičić finansijski je pomogao dvojici junaka sa Košara koji se bore besparicom, ali i brojnim drugim problemima.

- Ozbiljno računam na sve fudbalere koji zbog povrede ili dogovora sa nama nisu bili u timu za mečeve sa Paragvajem i Litvanijom. Dakle, na Matića, Tadića, Nikolu Maksimovića, Nastasića, Sergeja Milinković-Savića... Samo da svi budu zdravi - rekao je Tumbaković za "Sportski žurnal".

Fudbalski Jovanča Micić

AUTOR: T. Milošević DATUM I VREME: 17.10.2019. 09:00 Nekada ni sam ne mogu da poverujem gde sam sve igrao, ali, uz pomoć porodice, sve smo prebrodili - kaže nekada vihorno krilo crveno-belih Marko Perović , Foto: Gvangdzou R F Ukoliko se odluči da piše memoare, biće to bogat sadržaj.

Nijednog trenutka selektor "orlova" nije se dotakao Jovića, ali Informer od izvora bliskog FSS saznaje da će Realov napadač ponovo biti u konkurenciji tek ako se izvini selektoru i saigračima.

PROČITAJTE JOŠ:

- Jović se poneo krajnje neprofesionalno, i to je najviše naljutilo Tumbakovića. Jasno je svima da je bio besan zbog male minutaže, ali napustio je reprezentaciju bez ičije dozvole, bez razgovora sa selektorom. Time je ponizio Tumbakovića, kao i saigrače, koji su tri dana kasnije imali utakmicu u Luksemburgu. Ako Luka i dalje želi da bude deo nacionalnog tima, prvo će morati da se javi selektoru, da mu se izvini zbog onoga što je uradio, a onda na prvom narednom okupljanju da se izvini i saigračima - kaže izvor blizak FSS.

BONUS VIDEO:

Srpski reprezentativci pred put za Litvaniju