Dragan  Stojković  Piksi
Petar Dimitrijević
Dragan Stojković Piksi

Profimedia

Dragan Stojković Piksi, Foto: Profimedia

Izveštači mnogobrojnih srpskih medija sa Mundobasketa u Kini iskoristili su priliku da se vide, popričaju, zabeleže utiske sportskih radnika u toj zemlji. Jedan, ako ne i najpoznatiji među njima je Dragan Stojković Piksi. Zvezdina legenda Dragan Stojkovigodinama radi kao šef struke Gvangžua R&F.

Na „Marakani" mašina od 755 miliona evra!

Portugal, šampion Evrope iz 2016., Foto: Profimedia Grupa B 1. kolo - 22. mart: Portugal-Ukrajina 0:0, Luksemburg-Litvanija 2:1. 2. kolo - 25. mart: Portugal-Srbija 1:1, Luksemburg-Ukrajina 1:2. 3. kolo - 7. jun: Ukrajina-Srbija 5:0, Litvanija-Luksenburg 1:1. 4. kolo - 10. jun: Ukrajina-Luksemburg 1:1, Srbija-Litvanija 4:1. 5. kolo - 7.

Iako se o Piksiju pričalo kao o kandidatu za naslednika Mladena Krstajića, do toga nije došlo. Evo i zašto:

– Tačno je da su me hteli. Imao sam razgovor na tu temu posle smene Muslina. I sada su me zvali da budem selektor. Nije pitanje da li hoću ili neću, moraš da shvatiš u kakvoj sam situaciji. Nisam bez posla, slobodan strelac. Ako si vezan ugovorom koji nije mali, ne možeš da kažeš neću više, vraćam se u Srbiju. To se graniči sa ludošću. Prvo treba objasniti porodici zašto to radiš. Na kraju, profesionalci smo i radimo za novac. Bilo je nerealno, to sam i objasnio ljudima iz FSS. Ako neko ne veruje, jedino da pokažem ugovor i kažem mu budi na mom mestu i donesi odluku – poručio je Dragan Stojković u razgovoru za “Novosti“.

Prodato više od 20.000 ulaznica, navijači željni novog početka ili Ronalda!?

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 21:38 Utakmica protiv Portugala igraće se u subotu od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" Ronaldo, Srbija, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti Fudbalska reprezentacija Srbije će u subotu, 7. septembra, ugostiti selekciju Portugalije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo!

Želja je postojala…

– To nije sporno. Nisam iz Afrike ili Kambodže, ja sam Srbin i ostaću Srbin do kraja života. Imamo dobrog selektora, Tumba je super tip, iskusan trener, intelektualac, pametan čovek. Međutim, on neće igrati 7. septembra protiv Portugalije, već igrači. Oni moraju da iznesu najveći teret. Što je najgore, ta utakmica je biti ili ne biti. Mora da se dobije.

Zvezdu čeka žestoka kazna od UEFA zbog utakmice sa Jang Bojsima!

AUTOR: tanjug/M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 20:39 Konačna odluka Etičkog, Disciplinskog i Kontrolnog tela UEFA o kazni biće doneta 19. septembra. Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: ALO Foto: Vuk Žarić Fudbaleri Crvene zvezde drugi put zaredom plasirali su se u grupnu fazu Lige šampiona gde će u grupi B odmeriti snage sa Bajernom iz Minhena, Totenhemom i Olimpijakosom.

Logično, povela se priča o košarkašima Srbije.

– Kad oni igraju, šta da očekuješ osim finala. Navikli su narod na to. Neko kaže da su očekivanja realna, mislim da imamo igrački potencijal, odličan stručni štab na čelu sa Saletom. Utakmica sa Italijom je od velikog značaja, da bismo izbegli Amere pre finala. Bilo bi idealno da se sretnemo sa njima u meču za zlato. Bez obzira na to što nisu u najjačem sastavu, ne verujem da će dozvoliti da ispadnu pre finala. Lažna je slika da su Amerikanci slabi – smatra Piksi.

Ostavili sramotne poruke u kojoj veličaju prebijanje Srba koji su gledali Zvezdu, ovi jezivi natpisi će uzdrmati ceo region! (FOTO)

Društvenim mrežama se ovih dana proširila fotografija koja prikazuje nekoliko mladića ispred kafića u Uzdolju, gde su pre manje od dva dana huligani demolirali kafić i pretukli goste srpske nacionalnosti. Nepoznate osobe, za koje se samo nagađa da su pripadnici Bad Blue Boysa, razvukle su transparent s natpisom:

I legenda crveno - belih je impresionirana Jokićem.

– Nikola, kao da je sa marsa, a ne sa zemlje! Retko ko je očekivao da će postati to što jeste, takva eksplozija talenta, kretnje, driblinga, šuta, mašte…

PROČITAJTE JOŠ:

Vidi se da Piksi pomno prati i košarkaška zbivanja.

– Ja sam sportski čovek. Kad bih pratio i gledao samo fudbal, bio bih glup. Pošto smatram da nisam glup, interesuje me sve – zaključio je Stojković razgovor za “Novosti”.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda