Mediji u Luksemburgu
ALO Foto: Dragutin Bužić
Mediji u Luksemburgu

ALO Foto: Dragutin Bužić

Mediji u Luksemburgu, Foto: ALO Foto: Dragutin Bužić

Mediji u Luksemburgu posvećuju veliku poažnju utakmici protiv Srbije u kvalifikacijama za EURO 2020 i potajno se nadaju iznenađenju. List "Sport" na naslovnoj strani postavlja pitanje "Koliko je visoka Srbija", a glavni tekst šalje poruku: "Respekt da, ali bez straha".

Mediji u Luksemburgu

ALO Foto: Dragutin Bužić

Mediji u Luksemburgu, Foto: ALO Foto: Dragutin Bužić

Posebna pažnja posvećuje se izostanku Dušana Tadića, a kao glavni adut Srbije apostrofira se vezni red na čelu sa zvezdom Mančester Junajteda Nemanjom Matićem. List "Luksemburger sport" podseća da je Srbija trenutno na tabeli B grupe iza Luksemburga i donosi naslov "Kako ostaviti Srbiju iza".

Luksemburžani leže na lovi, ali fudbal igraju na ruiniranom stadionu starom 88 godina! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/Dragutin Bužić iz Luksemburga! DATUM I VREME: 09.09.2019. 19:38 Susret između Luksemburga i Srbije igra se u utorak uveče. Žozi Bartel, stadion u Luksemburgu, Foto: Youtube/Alo.rs Luksemburg je najbogatija zemlja evrozone, a ima stadion nalik nekim našim niželigaškim klubovima. Apsurdno. Iznenađujuće. Usred elitnog dela glavnog grada Luksemburga, nekako stidljivo leži oronuli fudbalski starac.

Takođe, prenosi se izjava srpskog selektora Ljubiše Tumbakovića na konferenciji za medije da će napraviti mnogo izmena u odnosu na tim protiv Portugalije.

PROČITAJTE JOŠ:

Dnevnik "Kotidijen" donosi taktičku analizu utakmice, posebno zbog činjenice da je srpski tim "ranjen" posle Portugalije i nada se da bi ovaj put domaći tim mogao da naplati i nedostatak sreće u minimalnim porazima protiv Ukrajine. Meč Luksemburg - Srbija igra se večeras od 20 sati i 45 minuta. Kada je reč o tabeli i jedan i drugi tim do sada su osvojili po četiri poena.

BONUS VIDEO:

Na ovom stadionu Srbija igra protiv Luksemburga!