Damijan i Kristina le Talek
Instagram/damien.le.tallec
Kristina i Damijan le Talek

Alo!/Marko Metlaš

Kristina i Damijan le Talek sa sportskim direktorom crveno-belih Mitrom Mrkelom, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Svi pogledi na „Marakani“ u nedelju uveče bili su upereni u nju. I svi su komentarisali da je šteta što na najvećem srpskom stadionu nije bilo gledalaca, jer bi ona, Kristina le Talek, dobila ovacije Zvezdine publike.

Gura Le Taleka u reprezentaciju Rusije

Damijan le Talek je nedavno dobio državljanstvo Rusije, pa mu se otvorila mogućnost da zaigra za „baćuške“, s obzirom da nije dočekao debi za reprezentaciju rodne Francuske. Tu priču je podgrejala i njegova žena.

- Ima tehničkih poteškoća na kojima rade advokati. Ipak, ukoliko moj suprug bude imao priliku da igra za nacionalni tim Rusije, on će to prihvatiti - rekla je nedavno Kristina.

Lepa Ruskinja je i ovako zasenila supruga Damijana le Taleka, koji je uoči superligaškog meča Crvena zvezda - Rad (3:0) darivan uramljenim dresom sa svojim prezimenom i brojem 104, koji simbolizuje njegove utakmice za crveno-bele tokom dve i po godine boravka u Beogradu. Lep poklon 30-godišnji Francuz, danas štoper Monpeljea, primio je u pratnji supruge i sina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Le Tallec Damien (@damien.le.tallec)

Kristina le Talek, ranije Šindjasov, rođena je u Republici Mordoviji u Ruskoj federaciji. Bila je mis svoje republike 2008, a šest godina kasnije upoznala je Le Taleka dok je nastupao za istoimeni klub iz Saranska. Kristina i Damijan su nastavili vezu i pošto je u januaru 2016. Miodrag Grof Božović doveo Francuza u Zvezdu. Neposredno pred doček 2017. Le Talek je na Instagramu objavio fotografiju sa Maldiva, kojom je otkrio da se venčao sa lepom Ruskinjom. Na rajskim ostrvima u Indijskom okeanu su proveli medeni mesec.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Le Tallec Damien (@damien.le.tallec)

Kristina le Talek, uprkos atraktivnom izgledu, nije od dama koje vole da se mnogo fotografišu i prikazuju u javnosti. Mali broj dostupnih slika su samo one objavljene na Instagramu njenog muža, budući da su njeni profili na društvenim mrežama zaključani.

PROČITAJTE JOŠ: