Aleksandar Kokorin
Printscreen Youtube / euronews (
Aleksandar Kokorin

Printscreen Youtube / euronews (

Aleksandar Kokorin , Foto: Printscreen Youtube / euronews (

Posle 345 dana provedena u zatvoru, ruski napadač Aleksandar Kokorin, ponovno se vratio fudbalu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ne samo da se vratio, nego je potpisao za Zenit, ruskog velikana koji igra Ligu šampiona.

Njegova karijera može se opisati kao filmska. Život mu je obeležio niz samodestruktivnih momenata. Kada je Rusija 2016. godine eliminisana sa Svetskog prvenstva, Kokorin je otišao u Monte Karlo i tamo naručio 250 hiljada evra šampanjca sa svojim saigračem Pavelom Mamaevim.

Nakon toga je suspendovan iz reprezentacije, a ni mediji u Rusiji nisu najbolje primili njegov potez pa je dugo bio "person non grata" u Rusiji. Godinu nakon toga ismejavao je ruskog selektora Čerčesova tako što imitirao njegove brkove u videu na Instagramu.

Ipak, istorija će ga pamtiti zbog onih stvari koje su ga dovele do toga da čak 345 dana provede u zatvoru. U oktobru 2018. godine nadzorne kamere su zabeležile njega i Mamaeva kao saučesnike u dva teška fizička napada i priča je bila gotova. Brzo su osuđeni i završili iza rešetaka.

Kaljari upisao je drugu uzastopnu pobedu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.09.2019. 00:17 Svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu. Kaljari - Đenova, Foto: EPA Fabio Murru Fudbaleri Kaljarija pobedili su Đenovu 3:1, u prvoj utakmici četvrtog kola Serije A. Ekipa sa Sardinije do sva tri boda došla je golovima u završnici, u kojoj je viđeno čak tri pogotka.

Bez obzira na to, Zenit ga je dočekao odmah po izlasku iz zatvora i ponudio mu novi angažman. Mediji u Rusiji opisuju ga kao mladića koji je sam sebe odbacio. Zenit ga je, očito, odlučio prihvatiti.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana

 

Tagovi