Vejn Runi sa suprugom
Printscreen Youtube / Sky News
Vejn Runi sa suprugom, Foto: Printscreen Youtube / Sky News

Retki su slučajevi da je neka od njih i pre ljubavne romanse bila popularna u svetu šou-biznisa, sporta ili mode, kao što je slučaj sa Viktorijom Bekam, nekadašnjom članicom grupe "Spice girls".

PROČITAJTE JOŠ:

Kolin Runi, Vejnova supruga i majka četvoro djece, i Rebeka Vardi, Džejmijeva partnerka, danas su napravile "haos" na engleskoj fudbalskoj sceni otvorenim ratom preko društvenih mreža.

Kolin je, naime, optužila Rebeku da je godinama prodavala priče engleskom tabloidu "The Sun" iz njenog privatnog života.

Džejmi Vardi sa suprugom

King Power via AP

Džejmi Vardi sa suprugom, Foto: King Power via AP

Ona je na Tviteru objavila i kako je otkrila da iza "špijuniranja" stoji Rebeka. Gospođa Vardi je odgovorila da je "zgrožena zbog optužbi i tužna da mora da ih demantuje".

A, sukob lepših polovina Runi - Vardi bio je povod da se mediji koji se bave fudbalom vrate u prošlost, kada su Vejn i Džejmi bili partneri u napadu engleske reprezentacije.

"Delije" neće prisustvovati utakmici u Staroj Pazovi!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 09.10.2019. 16:51 Utakmica Kupa Srbije između Crvene zvezde i Trepče, koja je trebalo da se odigra u Zvečanu je otkazana. Delije, Foto: Alo/M. Metlaš Administracija tzv. Kosova je zabranila ulazak crveno-belima, navijačima i novinarima na teritoriju Kosova i Metohije, a da u tome pripomogne došla je i policija na administrativni prelaz Jarinje.

I došli su do podatka da su njih dvojica na terenu zajedno bili četiri sata i 22 minuta, a da pritom nisu stvorili nijednu šansu jedan drugom, a kamoli asistirali za gol.

BONUS VIDEO:

Fudbaleri Zvezde pozdravljaju navijače na Jarinju