Slavko Perović
twitter/fkcztr1945
Slavko Perović

twitter/fkcztr1945

Slavko Perović, Foto: twitter/fkcztr1945

* Igrao je za Zvezdu, Srem, Napredak, Rad, Manisu, Alanju, Denili i Istanbul

* Postigao je 9 golova u Zvezdinom dresu

* Zabeležio je šest nastupa za Srbiju U21

Rumunski mediji objavili su vest da srpski fudbaler Slavko Perović ima problema sa srcem i da bi zbog toga mogao da bude raskinut njegov ugovor sa Dinamom iz Bukurešta.

Perović je ovog leta došao u Dinamo iz Turske, a debitovao je protiv Vitorula u porazu od 5:0. Odigrao je tom prilikom 29 minuta.

Rumunske medije je iznenadilo što ovaj 30-godišnji špic nije bio u protokolu protiv Univerzitatee Krajove, a ubrzo se otkrilo da su u klubu otkrili da Perović ima smetnje na srčanom mišiću.

- Nema nikakvih problema! Rumunske novine prenaduvavaju celu priču pošto traže neku senzaciju. Negativno su nastrojeni prema Dinamu pa od svega prave haos. Istina je ta da je moje srce malo drugačije nego kod ostalih. I to je tako već 10 godina - rekao je Slavko Perović (30) za Kurir i dodao:

- Kada smo potpisivali ugovor dogovor je bio da dodatnu dokumentaciju dostavim naknadno. Čim mi je lekar to zatražio, došao sam u Beograd. Odradio sam još jedan dodatni pregled koji su tražili da uradim. To je cela priča, nema nikakve senzacije.

 Slavko Perović igrao je Turskoj punih šest sezona, ali oni nisu pravili problem oko toga 

- To se isto dešavalo i u Turskoj poslednjih godina samo što niko nije pravio cirkus oko toga - objasnio je napadač.

Perović je Zvezdino dete, a on je posle pozajmica u Sremu i Napretku prešao u Rad 2011. godine za 177.000 evra. Posle Banjice se preselio u Tursku, gde je igrao za Manisu, Alanju, Denizli i Istanbul.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Fudbaleri Crvene zvezde opuštaju mišiće u ledenoj vodi!