Lionel Mesi
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
Lionel Mesi

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Lionel Mesi, Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Milanski tim do remija stigao JE golom Barele u sudijskoj nadoknadi Inter je već u prvom kolu Lige šampiona napravio kiks koji će teško nadoknaditi u nastavku grupe F u kojoj su i Barselona i Borusija Dortmund.

PROČITAJTE JOŠ:

Milanski tim je kod kuće remizirao sa Slavijom iz Praga - bilo je 1:1, Česi su do samog finiša i vodili golom Olajinke iz 63. minuta i imali kontrolu utakmice.

Inter verovatno nije ni zaslužio da dođe remija, ali mu ga je omogućio Nikolo Barela u sudijskoj nadoknadi.

U drugoj utakmici Grupe F Lige šampiona od 21.00 se u Dortmundu sastaju Borusija i Barselona.

Hrvat ljut na Zvezdu, želi pir u Minhenu! Čak i Nemci šokirani: "O Bože, Kovač se plaši blagog pristupa"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 17.09.2019. 15:05 Videćemo kako će proći. Niko Kovač, Foto: EPA/Filip Singer Trener Bajerna, Hrvat Niko Kovač, nekadašnji selektor "kockastih", pokazao je otvoreno koliko mu je stalo da pobedi srpski klub. Kovač je imao posebnu uvertiru pred dvoboj sa Beograđanima.

U grupi G, Lion i Zenit su podelili bodove - bilo je 1:1. Ruski tim je imao prednost od 41. minuta, ali je domaća ekipa uspela da izjednači iz jedanaesterca.

Celu utakmicu za Zenit je kao kapiten na poziciji centralnog defanzivca odigrao bivši predvodnik reprezentacije Srbije Branislav Ivanović.

Fudbaleri Borusije Dortmund i Barselone remizirali su na "Vestfalenu", u okviru prvog kola grupe F Lige šampiona.

Lionel Mesi

AP Photo/Martin Meissner

Lionel Mesi, Foto: AP Photo/Martin Meissner

Iako se možda najviše očekivalo da na ovoj utakmici bude mnogo golova, dogodilo se upravo suprotno. Barselona je imala nešto veći posed lopte, ali je Dortmund bio konkretniji. Vicešampion Nemačke najbliži je bio golu u 57. minutu, kada je Marku Rojsu penal odbranio Mark Ter Štegen.

PROČITAJTE JOŠ:

Nedugo zatim Borusija je zapretila još nekoliko puta, prvo preko Julijana Branta, koji je u 77. minutu uzdrmao prečku, da bi samo minut kasnije ponovo Rojs propustio veliku šansu.U poslednjim sekundama utakmice, veliku šansu imao je Lionel Mesi na drugoj strani, ali je njegov šut bio izblokiran.

Na kraju, mreže na Vestfalenu ostale su mirne. U grupi G, fudbaleri Lajpciga uspeli su kao gosti da savladaju Benfiku sa 2:1.

Velelepni stadion čeka crveno-bele da ispišu još jednu čarobnu noć! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/V.Zogović iz Minhena, S.I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 23:25 Utakmica prvog kola grupe B Lige šampiona između Bajerna i Crvene zvezde igra se u sredu od 21.00 na Alijanc areni. Crvena zvezda, Alijanc arena, Foto: ALO: Vladimir Zogović Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21h igraju meč prvog kola grupne faze Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.

Oba pogotka za "bikove" postigao je Timo Verner. Prvo je u 69. minutu lepo šutirao sa ivice šesnaesterca, da bi prednost duplirao deset minuta kasnije, na asistenciju Sabicera.

Poraz domaćih, ublažio je Haris Seferović šest minuta pre kraja meča.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!