Kristijano Ronaldo sa devojkom koja ga je optužila za silovanje
Youtube/Screenshot
Kristijano Ronaldo sa devojkom koja ga je optužila za silovanje

Youtube/Screenshot

Kristijano Ronaldo sa devojkom koja ga je optužila za silovanje, Foto: Youtube/Screenshot

Optužnica protiv Kristijana Ronalda za navodno silovanje Ketrin Majorge 2009. godine nije odbačena, pišu engleski mediji. Manekenka je prošle godine optužila portugalskog fudbalera da ju je silovao 2009. u Las Vegasu. Ona je rekla da je prvobitno primila 375.000 dolara od Ronalda da bi ćutala, ali je devet godina kasnije ipak progovorila.

"Sumnje protiv Kristijana Ronalda ne mogu da se dokažu. Zbog toga neće biti podizanja optužnice", saopštila je policija u Las Vegasu. Međutim, britanski mediji sada pišu da optužnica nije odbačena, kao i da slavnom Portugalcu preti drakonska kazna.

Ostrvljani pišu da će Kristijano Ronaldo sasvim sigurno biti procesuiran zbog navodnog silovanja devojke u Nevadi, koja je protiv njega podnela tužbu. Portugalac i njegov tim advokata su dali ponudu da se suđenje odvija u potpunoj tajnosti. Piter Kristijanse, advokat koji zastupa Portugalca, odbio je da komentariše ovu presudu.

PROČITAJTE JOŠ:

Advokati devojke traže 200.000 dolara odštete. Navodno su nedavno ponudili preko 375 hiljada evra da se čitav slučaj zataška godinama ranije, a onda je isprva pristala na to, pa prekinula ćutanje. Ipak, ono što još uvek nije poznato jeste činjenica da je delovi razgovora postoje zapisani, pa i snimljeni:

"Dokumenti i citati ostaju zapečaćeni do dalnjeg", saopštila je sudija Dženifer Dorsi.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!