Ronaldo i Mesi
twitter/brfootball
Ronaldo Nazario

Youtube/ FIFATV

Ronaldo Nazario, Foto: Youtube/ FIFATV

Luis Nazario da Lima Ronaldo, ili brazilski Ronaldo smatra da se u javnosti stvorila slika koja previše uzdiže Mesija dok ne poštuje ostale igrače Barselone!

PROČITAJTE JOŠ:

OD EKSTAZE DO PLAČA! Odbrojavali pobedu voljenog tima, a onda je Moura u poslednjoj sekundi rastužio ceo kafić (VIDEO)

VIDEO PRE SVIH! Hrvat proslavio gol Jovića pre njegovog šuta, kakvo poverenje! (FOTO + VIDEO)

"HEDŠOT" Fudbaler Arsenala napucao reporterku u glavu dok je izveštavala sa terena, od siline udarca završila na zemlji! (FOTO + VIDEO)

Barselona je u polufinalu Lige šampiona doživela katastrofalan poraz, nakon što su u prvom meču ostvarili prednost od 3:0, na Enfildu su demolirani sa 4:0!

Jedan od najboljih napadača svih vremena, smatra da fudbalska javnost previše uzdiže Mesija kada Barselona pobedi što je bio slučaj u prvom meču, a da su nakon debakla svi krivi sem Mesija.

"Barselona ima odličan tim, a najbolji igrač je Mesi. Kada Katalonci izgube, to je zbog Valverdea, Kutinja... ali ne i Mesija. A kada pobede, kažu da Barselona pobeđuje zahvaljujući Mesiju. To pokazuje nedostatak poštovanja prema svim drugim igračima i stručnom štabu" - kaže Ronaldo.

Prvi put još od 2013. godine nećemo gledati dvojicu najboljih igrača na svetu, pošto će se u velikom finalu Lige šampiona sastati ekipe Liverpula i Totenhema!