Kristijano Ronaldo
EPA/Alessandro di Marco
Kristijano Ronaldo

EPA/Alessandro di Marco

Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Alessandro di Marco

Fudbaler Milana, Raul Belanova, poželeo je da se nakon utakmice sa Juventusom fotografiše sa svojim idolom Kristijanom Ronaldom. Portugalac mu je isupnio želju ne sluteći koliku pažnju će ta fotografija izazvati u javnosti.

Belanova je ušao u svlačionicu Juventusa i zamolio Ronalda za fotku, a onda se pohvalio na društvenim mrežama... Međutim, promakao mu je sporedni kadar.

Nasmejani dvojac, palčevi u vazduhu, sve je delovalo potpuno normalno, ali mladi fudbaler je dobio više nego što je tražio. U momentu kad je fotograf izgovorio "ptičica" u kadru se našao defanzivac Juventusa Đorđo Kjelini i to potpuno go!

Ronaldo i Belanova iz Milana

Instagram printscreen

Ronaldo i Belanova iz Milana, Foto: Instagram printscreen

Belanova je dobio fotografiju Ronalda i Kjelinijevog penisa, pa je zbog objave iste na društvene mreže morao da se izvinjava.

Kjelini, penis

Instagram printscreen

Kjelini, penis, Foto: Instagram printscreen

"Iskreno mi je žao što se našla na društvenim mrežama. Nije mi to bila namera, izvinjavam se Kjeliniju. Uveravam i njega i sve fudbalske navijače da sam želeo da se fotografišem sa istinskim šampionom i da se na fotografiji smejem zbog ostvarenja svog malog sna. Napravio sam jednu grešku i zbog nje žalim. Prosledio sam fotografiju prijateljima koji su je objavili", tvrdi Belanova.

Komentari (1)

masala

17.11.2018 10:28

Na necenzurisanoj fotografiji vidi se da Kjelini ima cime da se pohvali, ima veliki penis