Kristijano Ronaldo
AP/GregorioBorga
Kristijano Ronaldo

AP/GregorioBorga

Kristijano Ronaldo, Foto: AP/GregorioBorga

Težak udarac za planove Juventusa za narednu nedelju. Devet dana nakon što je prvi test Kristijana Ronalda pokazao da ima koronu, urađen je novi, koji je pokazao da je portugalski as i dalje zaražen.

Informaciju je javio portugalski list Koreiro de Manja, a sudeći po toj vesti, Ronaldo neće moći još neko vreme da se priključi saigračima na treninzima, te će propustiti i susret s Barselonom u Ligi šampiona naredne sedmice.

Fudbalski svet je sa nestrpljenjem čekao novi okršaj Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, dvojice najboljih igrača planete u 21. veku, ali do njega, ipak, neće doći.

Ronaldu je virus otkriven dok je bio sa reprezentacijom i od tada je u samoizolaciji, redovno trenira, vozi sobni bicikl da bi ostao u formi, ne oseća nikakve simptome, ali test govori da je zaražen.

Juventus je bez Kristijana odigrao dve utakmice: nerešeno sa Krotoneom u Seriji A (1:1) i pobedio Dinamo u Kijevu u 1. kolu Lige šampiona (2:0). Kada već neće moći da predvodi ekipu protiv Barse, navijači torinske Stare dame se nadaju da će Portugalac biti potpuno spreman za derbi sa Lacijom u prvenstvu 8. novembra.

PROČITAJTE JOŠ: