Kristijano Ronaldo
EPA,AP
Kristijano Ronaldo

AP Photo/Ahn Young-joon

Kristijano Ronaldo, Foto: AP Photo/Ahn Young-joon

Jedan od najboljih fudbalera sveta, zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo, rekao je da mu je trener Real Madrida Zinedin Zidan mnogo pomogao da se oseća posebnim kada je igrao u Španiji.

Fudbaler Partizana dao izjavu pred revanš sa Malatijom, podsetio se NAPRETKA IZ KRUŠEVCA

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 10:37 Partizan mora da izvuče pouke. Bojan Ostojić, Foto: Alo/Marko Metlaš Iskusni defanzivac Partizana Bojan Ostojić izjavio je da ne postoji euforija pred put u Tursku i da ekipa sa velikom dozom opreza čeka revanš protiv Malatije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Portugalac je kraljevski klub napustio prošle godine kada se preselio u redove italijanskog šampiona, posle tri uzastopne titule u Ligi šampionai to pod vođstvom Zidana.

"Poverenje koje je igraču potrebno ne dolazi samo od njega samog, već i od saigrača i trenera. Morate da osetite da ste važan deo tima i Zidan je učino da se osećam posebnim. Mnogo mi je pomogao. Imao sam mnogo poštovanja prema njemu, ali kada sam krenuli da sarađujemo, počeo sam da mu se divim još više", rekao je Ronaldo, a prenosi Goal.com.

Ronaldo

EPA-EFE/JOSE COELHO

Ronaldo, Foto: EPA-EFE/JOSE COELHO

Osvajač pet Zlatnih lopti bio je i deo Zidanovog tima koji je u sezoni 2016/17 postao šampion Španije.

PROČITAJTE JOŠ:

"Rekao mi je "Kiki, opusti se i igraj svoju igru. Ti si taj koji pravi razliku". Uvek je bio iskren prema meni i zbog toga ću mu uvek biti privržen", zaključio je Ronaldo.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!