Kristijano Ronaldo
AP Photo/Paul White,File
Kristijano Ronaldo

AP Photo/Paul White,File

Kristijano Ronaldo, Foto: AP Photo/Paul White,File

* On je prošlog leta pojačao redove Juventusa

* Pet puta je osvojio Ligu šampiona

* Sa Portugalom je osvojio Evropsko prvenstvo i prvo izdanje Lige Nacija

Fudbaler torinskog Juventusa Kristijano Ronaldo izjavio je da nije siguran kada će završiti igračku karijeru, rekavši da to moze da se desi i sledeće godine.

"Delije" izašle iz tramvaja i pružile pomoć saborcima u nevolji, usledio je višeminutni krvavi obračun! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 10:29 Ovakvu burnu uvertiru je imao meč ova dva tima 2004. godine! Delije - Jang Bojs, Foto: youtube printscreen * Ova dva tima su igrala 2004.

"Ne mislim o kraju karijere. Možda je završim i sledeće godine, ali mogu da igram i do 40. ili 41. godine. To stvarno ne znam, uvek uživam u trenutku", rekao je Ronaldo, a prenosi TVI.

Ronaldo je osvajač pet "Zlatnih lopti", rekorder je sa pet osvojenih titula u Ligi šampiona (četiri sa Realom, jedna sa Mančester junajtedom), tri puta je bio šampion Premijer lige, dva puta prvak Španije u La Ligi, a istakao je da ga sve to motiviše da i dalje postavalja rekorde i diže lestvicu u fudbalskom svetu.

"Postoji li fudbaler sa više rekorda od mene? Mislim da nijedan igrač nema toliko rekorda kao ja", zaključio je Ronaldo.

Švajcarski mediji predstavili Zvezdu: "Evropski velikan kojeg su umalo ugasili rat, huligani i korupcija!"

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 09:41 Napred Zvezdo! Vladan Milojević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas * Ova dva tima su igrala 2004. godine u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona * Golovima Žigića, Zvezda je izvukla remi u gostima * Crveno-beli su ubedljivo slavili u revanš meču sa 3:0 Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat u Bernu, igraju protiv švajcarskog šampiona Jang Bojsa u okviru prve utakmice plej-ofa Lige šampiona.

Portugalac je prošlog leta stigao u Torino iz Real Madrida, a prvoj sezoni u dresu "stare dame" odigrao je 43 utakmice u svim takmičenjima, postigao 23 gola i osvojio titulu u Seriji A.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda