Roma Lacio
(Claudio Peri/ANSA via AP)
Roma Lacio

(Claudio Peri/ANSA via AP)

Roma Lacio, Foto: (Claudio Peri/ANSA via AP)

"Nebeskoplavi" definitivno ulaze u ovaj susret kao blagi favoriti, u sjajnom su nizu od osam pobeda u Seriji A, pa ne bi začudilo da slave i u ovom 21. kolu.

Meridianbet vam nudi sjajnu igru, vođstvo na poluvremenu i trijumf tima Sergeja Milinković-Savića uz primljen gol (2-2&GG), sjajna kvota 5.90!

Radovao se Lacio triput u poslednjih deset susreta pred navijačima najljućeg rivala, jednom je bilo nerešeno, Roma je pobedila u šest navrata... I uvek je napeto!

Crveni kartoni nisu retka pojava na derbijima Rima, pa ko zna, možda tako bude i ovaj put.

Da će domaćin pobediti, uz isključenje svog igrača, Meridianbet časti sjajnom kvotom 13, ako to urade "lacijali", čeka vas koeficijent 15!

S druge strane je "Dijamant", Edin Džeko. Da će sjajni fudbaler iz Bosne i Hercegovine učiniti isto, zatresti mrežu udarcem glavom, kvota je sedam!

Naš Aleksandar Kolarov igra sjajno u dresu "vučice", često njegovi projektili završavaju na TV špicama, a kako i ne bi? Uvek je to čista atrakcija.

Ako borbeni levi bek Rome postigne pogodak, usput zaradi i javnu opomenu, a vama se baš to "javilo" - Meridianbet ima rešenje za to po kvoti 15!

Bilo kako bilo, čeka nas još jedan vatreni rimski derbi, a ko će pognute glave kući saznaćemo od 18 časova... Lacio se bori za titulu, Roma za priključak samom vrhu.

A vi, pravac u Meridian kladionice i uživajte u utakmici!