Jelena Karleuša i Duško Tošić
Marko Metlaš/Alo!
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Marko Metlaš/Alo!

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Danas je Dušku Tošiću rođendan. Verovatno mu posle svega što se dogodilo i afere supruge Jelene Karleuše sa fudbalerom Ognjenom Vranješom nije do slavlja i veselja, ali nekako ga treba obeležiti.

Evo kako je Duško, kao fudbaler Verdera i srpski reprezentativac pričao svojevremeno u jednom rođendanskom intervjuu, u kojem je kritikovao Jelenu zbog pominjanja bivših veza u javnosti.

Intervju Duška Tošića

Printscreen

Intervju Duška Tošića, Foto: Printscreen

"Kritkovao sam je, Jelena je malo brza na rečima. Obavićemo razgovor i rešićemo stvari jer ne može tako brzopleto da pominje neke stvari koje su se dogodile pre osam godina. Ne želim da pominje nijednog muškarca dok je sa mnom! To su ozbiljne  stvari koje nose posledice. Sve to je nepotrebno u ovom trenutku jer smo se verili. ta priča objavljena je u tabloidima pre osam godina i ne treba moja verenica da priča o tome.  Jelena se izletela. Nadam se da je svesna da je pogrešila!", izjavio je Duško za jedan sportski list.

Intervju Duška Tošića

Printscreen

Intervju Duška Tošića, Foto: Printscreen

Šta ste poželeli za rođendan?

"To ću ostaviti za sebe, jer ako kažem neće se ostvariti"

Vas i Jelenu porede sa Bekamovima?

"Od početka sam rekao da mi takvo poredjenje smeta. Prihvatio sam to, ali mi nije kompliment i ne utiče na moju karijeru. Jelena je to prihvatila, jer je zbog njene profesije njoj to normalno. Atraktivan smo par, ali osim posla kojim se bavimo nemamo ništa zajedničko", pričao je Tošić.