Jelena Karleuša, Vranješ
Epa, Nenad Vujanović
Jelena Karleuša, Vranješ

Epa, Nenad Vujanović

Jelena Karleuša, Vranješ, Foto: Epa, Nenad Vujanović

Nedavno je Ognjen Vranješ rekao da je "jadno da se ne gleda nečiji učinak i doprinos koji je dao reprezentaciji, već se gleda to u čijem je krevetu bio".

To je bio njegov odgovor selektoru reprezentacije Bih Robertu Prosinečkom, koji ga je posle seks skandala sa Jelenom Karleušom izbacio iz državnog tima.

Prosinečki mu je ovako uzvratio:

Robert Prosinečki

Alo!/D.Briza

Robert Prosinečki, Foto: Alo!/D.Briza

- Mislim da smo o tom slučaju već sve rekli i da to ne treba potencirati. Mogu samo da kažem da je Ognjen jednostavno u ovom trenutku bez kluba, uz sve afere koje su evidentne i nisam ih ja izmislio. Dok je igrao za reprezentaciju dao je svoj maksimum i zbog toga žal zbog svega ovoga. Nije Robert Prosinečki oterao Vranješa kao što svi pričaju nego je on sam sebe oterao - rekao je Prosinečki.

PREPORUČUJEMO I OVO:

 

Mnogo važnije od celog tog skandala je zdravlje hrvatske legende fudbala, koji je sa fudbalerima Crvene zvezde 1991. godine osvojio Kup šampiona.

- To je jednostavna stvar zbog koje je najvažnije doći na vreme da ne bude sepse, imao sam problema sa crevima. Doktori to kažu drugačije, a mi kažemo 'puklo' i tako. To je problem koji sam imao, potrajali su i oporavak i operacija, ali sada sam dobro - poručio je Prosinečki.

 

Komentari (1)

Srbin

18.03.2019 19:54

Kada je ustaša Srbinu mislio dobro.