Sergej Milinković Savić
EPA/Robert Ghement
Sergej Milinković Savić

EPA/Robert Ghement

Sergej Milinković Savić, Foto: EPA/Robert Ghement

Lacio je kao domaćin na "Olimpiku" ubedljivom igrom savladao gostujuću Parmu sa 2:0.

"Lacijali" su veoma brzo došli do prvog gola. Već u osmom minutu kapiten Ćiro Imobile koristi sjajnu asistenciju Luisa Alberta i preciznim udarcem postiže prvi gol na utakmici.

PROČITAJTE JOŠ:

Dva minuta posle toga Sergej Milinković-Savić oprobava šut, ali prolazi tik pored stative. Na drugoj strani Bruno alveš je imao odličnu šansu posle kornera, ali Strakoša sigurno skida udarac Portugalca.

U drugom poluvremenu postoji samo Lacio na terenu, svoje šuteve su oprobali Imobile i Alberto, Španac je pogodio i stativu, ali do promene rezultata dolazi u 67. minutu. Sjajno je Milinković-Savić uposlio Marušića po desnoj strani, dvadesetak minuta pred kraj meča stoji 2:0 za domaći tim na "Olimpiku".

Imali su Alberto i Marušić šanse i za treći gol nebesko-plavih, golman Parme Sepe Luiđi je bio odličan u par navrata te rezultat ostaje 2:0.

Najbolji igrač crno-belih snimljen u vrlo zabrinjavajućoj sceni! Ovo ne valja nikako (VIDEO)

AUTOR: Nemanja Lazić ekskluzivno za Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 22.09.2019. 20:18 Veliki majstor. povreda Natha, Foto: Youtube/Alo.rs Partizan je pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Sejdubu Suma i Zoran Tošić. Meč koji su obeležili prekidi, incidenti, majstorija Sume, ali i rani izlazak Bibrasa Natha.

Sa druge strane, "Ljubičasti" iz Firence imali vođstvo od dva gola samo desetak minuta pred kraj meča, Iličić i Kastanje ipak donose bod Atalanti.

Kieza je doveo svoj tim u vođstvo polovinom prvog poluvremena, mladi Italijan koristi odbitak posle kornera i dovodi u prednost svoj tim. Zapata je mogao da vrati meč na nulu samo dva minuta kasnije, ali je Kolumbijac bio neprecizan, Muriel takođe deset minuta posle sunarodnika.

U 65. minutu Frank Riberi postiže svoj prvenac u Seriji A. Kieza otima loptu defanzivcima Atalante i prosleđuje svom starijem kolegi koji ne greši. Fiorentina vodi 2:0.

A onda šok za goste. Prvo je Iličić prepolovio prednost Fiorentine u 84. minutu da bi Kastanje posle kornera ipak osvojio veliki bod za svoj tim u 95. minutu.

Nikola Milenković je odigrao ceo meč za goste iz Firence.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Natho jedva hoda nakon meča sa Zvezdom