Slavoljub Đorđević
FK Crvena zvezda
Slavoljub Đorđević

FK Crvena zvezda

Slavoljub Đorđević, Foto: FK Crvena zvezda

Omladince Crvene zvezde sutra od 16 časova očekuje duel protiv Totenhema u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona za fudbalere do 18 godina. Očekivanja pred susret koji će se odigrati na stadionu FK Voždovac, izneli su šef stručnog štaba naših talenata Slavoljub Đorđević, kao i kapiten omladinske selekcije Borisav Burmaz. 

- Dužni smo našim navijačima i fudbalskoj javnosti da pokažemo da je rezultat u Londonu bio previsok i da to nema veze sa realnim odnosom kvaliteta. Oni su za tu utakmicu spustili četiri prvotimca, a mi smo na individualne greške primali golove. Ono što mogu da obećam, to je da će ova deca sutra dati sve od sebe, da pokažu, po ko zna koji put, da su pravi. Bez obzira na to što nemam veliki fond igrača, verujem u sve fudbalere kojima raspolažem i očekujem da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu - ističe šef stručnog štaba naših omladinaca.

Crveno - beli su u prethodnih sedam dana imali dve utakmice, u kojima su trijumfovali, tako da imaju vrlo gust raspored.

- Imamo težak raspored, igramo na svaka tri dana. To jeste problem, ali volim da kažem da je u Crvenoj zvezdi najlepše, ali i najteže igrati. Dva puta nedeljno igrate u klubu koji volite, a ako hoćete da budete pravi, onda morate da budete fokusirani i kad ste umorni i kad ste pod pritiskom, jer samo na taj način možete da ostvarite svoje ambicije. Pozitivno je da su mi svi igrači zdravi i drago mi je zbog toga. Kao i u prethodnim utakmicama, prekomandovali smo neke igrače iz kadetske selekcije. Borićemo se, daćemo sve od sebe i uz Božiju pomoć verujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat - podvukao je Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ:

Očekivanja pred susret sa Totenhemom koji je na programu u sredu od 16 časova na stadionu FK Voždovac, izneo je i kapiten omladinskog tima Borisav Burmaz.

- Biće teška utakmica, radi se o veoma dobrom protivniku. Pokazali su da imaju kvalitet, ali verujem da ćemo ovog puta biti bolji i ostvariti pozitivan rezultat. Treniramo, spremamo se, poznajemo ekipu Totenhema i očekujem da ćemo pokazati kvalitet. Imamo težak raspored, ali snalazimo se. Svi volimo da igramo, tako da umor nije problem - istakao je napadač rođen 2001. godine i dodao da poziva navijače da dođu u što većem broju na stadion FK Voždovac i podrže naše omladince u susretu protiv Totenhema.

BONUS VIDEO:

Konferencija Crvene zvezde u Londonu pred utakmicu sa Totenhemom