Partizan - Astana
Alo Vladimir Markovic
Partizan - Astana

Alo Vladimir Markovic

Partizan - Astana, Foto: Alo Vladimir Markovic

Trener Roman Grigrčuk rekao je posle meča da je rezultat mogao da bude i manje ubedljiv, ali nije propustio priliku da čestita trijumf crno-belima.

"Čestitam Partizanu na pobedi. Mislim da bi rezultat trebalo da bude drugačiji, nismo iskoristili nekoliko stopostotnih šansi", kratko je prokomentarisao trener Astane.

On smatra da na rezultat i igru njegovog tima nije uticala činjenica su ranije završili sezonu i da već nekoliko sedmica samo treninzima održavaju formu.

"To što smo završili ranije prvenstvo nije uticalo na ovaj rezultat, jer kažem, večeras smo imali dve-tri, možda čak i četiri stopostotne šanse i rezultat je mogao da bude drugačiji", dodao je Ukrajinac.

Pred utakmicu se pojavila informacija da upravo kazahstanski šampion želi Umara Sadika u svojim redovima i da je spreman da Romi za mladog Nigerijca ponudi sedam miliona evra.

"Ne mogu da pričam o tome jer nemam takve informacije kakve vi imate i zato ne mogu da odgovorim na to pitanje, ali Partizan ima neke igrače koji bi mogli mnogo da pomognu Astani", ostao je zagonetan Grigorčuk, zaboravljajući činjenicu da je njegov tim u dva navrata zasluženo poražen od Partizana.

Astana, ipak, nije takmičenje završila bez bodova, a zlatnim slovima i istoriji kluba ostaće upisana velika pobeda protiv Mančester junajteda (2:1).