Jelena i Nenad Krstičić
instagram.com/jelena_krsticic/
Jelena i Nenad Krstičić

instagram.com/jelena_krsticic

Jelena i Nenad Krstičić, Foto: instagram.com/jelena_krsticic

Rođendanskom slavlju Ognjena Vranješa sinoć su prisustvovale brojne njegove kolege fudbaleri, a među njima je bio i Nenad Krstičić, koji je na slavlje došao sa suprugom Jelenom. Nenad i Jelena ne pojavljuju se često u javnosti, a sinoć su se, sudeći po fotografijama, odlično proveli na proslavi Ognjenovog 30. rođendana.

Čovek iznutra izašao pred kamere i ispričao šta se desilo između Tumbakovića i Jovića! "To je malo ružno..."

AUTOR: Blicsport/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 12:55 - 22.10.2019. 13:08 Sada je situacija daleko jasnija. Vladimir Matijašević, Foto: Alo!/M. Metlaš Veliku prašinu podigla je odluka Ljubiše Tumbakovića da u nacionalni tim ne pozove Luku Jovića i konačno je jasno - napadač Real Madrida nije kažnjen.

Bili su nasmejani, uživali su u nastupu Cece Ražnatović, a u nekoliko navrata su se snimali i fotografisali dok pevaju i igraju. Jelena i Nenad godinama su u braku, ali početak njihove ljubavne priče pratio je veliki skandal. Naime, pre Nenada, Jelena je bila u braku sa košarkašem Danilom Anđušićem. Međutim, u javnost su dospele informacije da je Jelena Danila prevarila sa Nenadom, što je izazvalo pravi haos.

Ovde se nalazi Zvezdina najveća šansa!

AUTOR: Blic sport/ Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 22.10.2019. 11:38 - 22.10.2019. 12:41 Marin i drugovi bi mogli da iskoriste anarhiju koja vlada u prošlogodišnjem finalisti Lige Sampiona. Crvena zvezda - Olimpijakos, Foto: Alo Vladimir Markovic Britanska stampa pred vecerasnji mec Totenhema i Crvene zvezde nije previse optimistična. Naprotiv.

Ona se zatim razvela od Anđušića i udala za Krstičića, sa kojim je dobila troje dece. Ni Danilo Anđusšić nije mnogo čekao do početka svoje nove sreće pa je tako novu ljubavnu sreću pronašao pored osvajačice srebrne medalje u Londonu streljačice Ivane Maksimović. 

PROČITAJTE JOŠ:

Danilo Anđušić je takođe ponovo pronašao ljubavnu sreću, i to pored streljačice Ivane Maksimović sa kojom ima sina Filipa. Danilo i Ivana venčali su se na Santoriniju, a za sada imaju jednog naslednika sina Filipa. 

BONUS VIDEO:

Alo.rs na "Novom Vajt Hart Lejnu"