Frančesko Aćerbi
AP Claudio Giovannini
Frančesko Aćerbi

AP Claudio Giovannini

Frančesko Aćerbi, Foto: AP Claudio Giovannini

Poznato je da su sportisti izuzetno humani ljudi. Jedna od takvih situacija gde se humanost mogla videti na delu ovoga puta stiže iz Italije. Reprezentativci ove zemlje su pred utakmicu sa Grčkom u kvalifikacijama za Euro 2020 obišli dečju bolnicu u Rimu, gde su se družili sa obolelim mališanima.

Iznervirao ga sudija, odveo ekipu u svlačionicu! Sa tribina Albanci skandirali, nastao opšti metež na stadionu (VIDEO)

AUTOR: 021/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 17:09 Nemile scene u Italiji. Lalatović prekida utakmicu, Foto: Youtube/www021rs Fudbaleri Vojvodine iskoristili su pauzu u prvenstvu da odmere snage sa italijanskom Brešom, ali meč nije završen zbog provokacije albanskih navijača, posle čega je odlučeno da se utakmica ne nastavi.

Posebno ganut prizorom bio je fudbaler Lacija Frančesko Aćerbi, kome se nije odlazilo sa ostatkom ekipe kada je bilo vreme za povratak u bazu, već je ostao sve dok nije obišao svu decu, prenose italijanski mediji.

Posle susreta sa Albancima, Turci poslali tajnu poruku teroristima! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 12.10.2019. 17:00 Turska je golom Tosuna u 90. minutu stigla do pobede nad Albanijom, a fudbaleri suz pobedu proslavili salutirajući u znak podrške njihovoj vojsci u Siriji koja se bori protiv terorista.

- Ne zanima me, neka idu. Uzeću ja taksi, ali ne idem dok ne obiđem svu decu - poručio je Aćerbi ostatku ekspedicije Azura.

Postoje i lični razlozi ovakvog gesta reprezentativca Italije, pošto jr njemu dvaput dijagnostifikovan kancer na testisima, pa je prolazio kroz sve ono kroz šta prolaze mališani sa kojima se družio.

PROČITAJTE JOŠ:

Prilikom postete bolnici italijanski fudbaleri su podelili poklone, kao i ulaznice za utakmicu sa Grcima.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković posle pobede Srbije u prijateljskoj utakmici sa Paragvajem!