Zoltan Sabo
Alo/Marko Metlaš
Zoltan Sabo

Alo/Marko Metlaš

Zoltan Sabo, Foto: Alo/Marko Metlaš

TSC je odigrao hrabro, požrtvovano, junački, sa dva igrača manje, ali je Fortuna bila uz rumunski tim. Posle 6:6 nakon produžetaka gostima je pripala penal lutrija - 5:4.

Zoltan Sabo, trener TSC-a, čestitao je rivalu na plasmanu u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ocenjujući da je njegova ekipa pokazala hrabrost i snagu, ali da na kraju, u penal lutriji, nije imala sreće:

- Neverovatna utakmica, koju smo odlično počeli sa 2:0. Posle smo iz jedne neshvatljive greške primili prvi gol, nakon čega je izgledalo da se u ekipu uvukao strah i nismo igrali kako treba. Nažalost, posle isključenja Ponjevića smo bili prinuđeni da se branimo, ali je dobro bilo što smo posle svakog njihovog gola mi odgovorili našim golom. Momcima svaka čast na tome.

Ni činjenica da su igrali sa dva igrača manje nije obeshrabrila Bačkotopolčane:

- Nismo odustajali i uspeli smo da rezultatski stižemo FCSB. Posle produžetaka, kada su na red došli penali, koji su nažalost lutrija, ekipa je iz Rumunije imala je više sreće. Ovakvu utakmicu nisam doživeo ni kao igrač, ni kao trener, da sa dva igrača manje uspemo da stižemo protivnika - kazao je Sabo.

PROČITAJTE JOŠ: