Pol Pogba
AP Photo/Rui Vieira
Pol Pogba

AP Photo/Rui Vieira

Pol Pogba, Foto: AP Photo/Rui Vieira

Engleski velikan Mančester Junajted spremio je novi ugovor za francuskog fudbalera Pola Pogbu kako bi ga "osigurao" od interesovanja Real Madrida, Barselone i Pari Sen Žermena, prenosi Ivning Standard.

PROČITAJTE JOŠ:

Junajted je letos odbio sve ponude za prvu zvezdu tima, zahtevajući astronomskih 160 miliona evra, što zainteresovani klubovi, pre svih Real Madrid, nisu hteli da plate.

Pogbi ugovor ističe u junu 2021. godine, ali Junajted ne želi da sledećeg leta uđe u problem i rizik zbog poslednje godine ugovora.

Legendarni fudbaler i trener upamćen i po LJUBAVNOJ priči sa našom dizajnerkom otkrio INTIMNE detalje o kojima BRUJI ceo svet!

AUTOR: Blicsport/ S.I. DATUM I VREME: 20.09.2019. 08:37 Omiljeni Nemac navijačima Partizana. Loter Mateus, Foto: AP Photo/Rafiq Maqbool Nekadašnji najbolji fudbaler sveta i bivši trener Partizana, Lotar Mateus, početkom godine odlučio je da završi svoju trenersku karijeru. Naime, Lotar je napisao knjigu pod nazivom "Dom - tamo gde je srce kod kuće", koja će biti objavljena 23.

Veruje se da će Pogba postati najplaćeniji igrač tima, nakon što je nedavno David De Hea novim ugovor pretekao upravo Francuza. Pored Pogbe, Junajted planira nove saradnje još za Džesija Lingarda i mladog Mejsona Grinvuda.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana